odlučila da progovori

Zorana Jovanović iskreno o svojoj vezi: Evo zašto ne želim da se slikam sa dečkom

0
Najpoznatija srpska modna blogerka već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Danijelom Milićevićem, fudbalerom koji igra za belgijski klub Gant. Iako su u početku krili svoju zaljubljenost, Zorana je odlučila da ipak otkrije detalje romanse koja intrigira mnoge.
foto: Instagram
foto: Instagram

Iako gotovo svakodnevno na Instagramu objavljuje svoje fotografije, fanovi na njenom profilu neće pronaći slike sa dečkom.

 

Zorana Jovanović: Srećna sam i ispunjena

 

Ne, zaista nema potrebe da se slikamo. Srećna sam jako. Što manje ljudi zna, to smo mi srećniji. Bitno je da sam ja zaljubljena, a sve ostalo je potpuno nebitno", iskreno kaže Zorana i dodaje da joj veza na daljinu odgovara.

 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

On ima obaveze kao i ja, i viđamo se kad god nam vreme to dozvoli. Ne slikamo se zajedno jer mi prija da svoju privatnost čuvam daleko od očiju javnosti. Jednom ili dva puta smo zajedno uslikani u klubu, ali čak i da hoće da nas uslikaju, ne bi mogli jer on živi u inostranstvu. Veza na daljinu savršeno mi odgovara i dobro funkcionišemo upravo jer se uželimo jedno drugog, pa je sve dobro."

 

Lepa plavuša trenutno boravi u Belgiji kod svog izabranika, a nedavno je sa prijateljicom uživala na Maldivima. 

 

 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Ako nemate inspiraciju za model kupaćeg kostima, kopirajte stil modne blogerke: Zorana izabrala jedan koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

 

Pošto sarađujem s nekoliko letnjih brendova, morala sam da odem na plažu pa sam odabrala Maldive. Za nekoga kome je Instagram posao i ko kači isključivo fotografije u određenim bojama, ovo je pravi raj. Meni ovo nije odmor već posao, ali veoma mi prija mir i tišina. Uskoro odlazim ponovo u Ameriku, gde me očekuju nove radne obaveze. Kad je reč o mom privatnom životu, sve je baš onako kako treba da bude. Srećna sam i ispunjena", otkrila je Zorana za Story prilikom boravka na ovoj egzotičnoj destinaciji. 

makonda-tracker