ne može da je preboli

Sloba i dalje voli Helenu Topalović: Mi nikada nećemo raskinuti, to je nemoguće!

0
Peva; Sloba Vasić najviše pažnje u poslednje vreme po;eo je da privlači zbog veze sa Topalkovom ćerkom Helenom...
foto: Instagram
foto: Instagram

Posle godinu dana medijske ćutnje, Sloba Vasić je po prvi put progovorio o gorućim temama.

Helena i ja nikad nećemo raskinuti, to je nemoguće. Mi smo povezani na nekom višem nivou, osim što smo u vezi. Razumemo se pogledima, a to je ono što se teško nalazi", priča i pevač i dodaje da među njima nije bilo nikakvih svađa.

Helena Topalović i Sloba Vasić: Najlepše je u dvoje? (FOTO) 

Nisu postojale svađe, već prepirke koje su normalne u vezi, kao i neke gluposti izperioda kada smo živeli zajedno, ko je gde šta ostavio, ali to smo brzo rešili kada sam unajmio kućnu pomoćnicu, tako da je kasnije bilo med i mleko. Razlog našeg raskida nije nikakva svađa, već pauza koja nam je oboma bila potrebna", kaže Sloba.


Pevaču je veza sa Helenom donela i dobro ali i loše.

Helena i Sloba ponovo zajedno: Ovo je dokaz koji je svima promakao (FOTO) 

Dobro je to u smislu neke reklama, svaki dan se povlačimo po medijima i to se pozitivno odrazilo na moj posao. A loše što sam označen kao siledžija i što nemamointimu u vezi. Nervirali smo se jedan period zbog naših roditelja, ali vremenom smo ih navikli, jer smo i ja i Helena oguglali na to", priznaje Sloba.


Pevač kaže oduvek je bio u dobrim odnosima sa Heleninim ocem Milanom Topalovićem Topalkom.
 

​​​​​​​Prihvatio me je kao svoje dete. Naš odnos je bio sjajan i pre veze saHelenom, a tako je i sada! Ona je inače zaljubljena u mene još od takmičenja koje je bilo 2009. godine i Topalko je tada pravio pošalice zbog toga. A kada je porasla ikada smo započeli vezu niko se nije mnogo iznenadio".

makonda-tracker