Konačno uhvaćeni!

Ponovo srećno zaljubljena: Anastasija Ražnatović ima novog dečka (FOTO)

0

Ćerka Svetlane Ražnatović nikada u javnosti ne govori o svom ljubavnom životu, ali od paparaca nije uspela da sakrije ko je muškarac koji je ukrao njeno srce.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Posle raskida s Kostadinom Terzićem, Anastasija Ražnatović je isticala da želi da se posveti sebi i fakultetu, te da ne želi da ulazi u vezu.

 

Ona je nekoliko godina bila u srećnoj vezi sa sinom Zvezdana Terzića, a jedini muškarac s kojim je dovođena u vezu nakon toga bio je Miloš Teodosić. Srpski košarkaški reprezentativac, koji je tada živeo i radio u Moskvi, i Anastasija navodno su se viđali dva meseca, a nijedno od njih dvoje nije se oglašavalo povodom pisanja medija.

 

O tome ja odlučujem: Zašto Ceca Ražnatović ne želi Stefana Živojinovića za zeta?

 

Međutim, ubrzo se pojavila informacija da su Teo i Anastasija raskinuli, nakon čega je on pao na šarm glumice Jelisavete Orašanin, kojom se nekoliko meseci kasnije oženio.

 

Za sve to vreme Anastasija je krila detalje o svojoj intimi, ali nije uspela da sakrije baš sve. Naime, njen emotivni status se promenio: Anastasija je navodno uplovila u vezu sa izvesnim Đorđem, a ekipa emisije Paparazzo lov uspela je da ovekoveči jedan njihov izlazak.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker