Nostalgija

Kejt Mos posle raskida plakala punih godinu dana: 8 superljubavi supermodela (FOTO)

0

Svi su uvek želeli da priđu supermodelima devedesetih, a one su tada volele velike glumce, rok zvezde, loše momke koji su punili stranice tabloida...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Mos & Džoni Dep

 

Kultni par '90-ih godina ostaće zauvek zapamćeni po žurkama, modnom stilu i naravno - svađama koje su za rezultat imale polupanu hotelsku sobu. Upoznali su se u jednom njujorškom baru na koncertu i otad su postali nerazdvojni. Veza koja je bila puna uspona i padova, natopljena alkoholom i drogama potrajala je četiri godine, dok Džoni nije odlučio da je kraj.

foto: Profimedia

Kejt je kasnije priznala da je nakon raskida plakala punih godinu dana i da je bila potpuno izgubljena.

 

Heroin chic u Parizu: Kejt Mos u sebi svojstvenom izdanju i naravno - bez ijedne greške (FOTO)

 

Stefani Simor & Aksel Rouz

 

Generacije su plakale na videospot pesme "November Rain", a venčanica koju je Stefani nosila u spotu bila je jedna od traženijih u američkim salonima venčanja. Ovo je bila klasična priča rok zvezde i modela, takođe potpomognuta opijatima svih vrsta.

foto: Profimedia

Na njihovim svađama i tučama tabloidi su zaradili pravo bogatstvo... Simor je pobegla od Rouza u naručje bogatog preduzetnika Pitera Branta s kojim je i danas u braku.

 

Sindi Kraford & Ričard Gir

foto: Profimedia

Sindi je nedavno priznala da njen brak s Ričardom nije uspeo jer je bila premlada. Naime, manekenka je tada imala 25 godina, a Gir 42.

foto: Profimedia

Iako su bili miljenici Holivuda i jedan od najprivlačnijih parova na crvenom tepihu, brak je okončan nakon četiri godine.

 

Kraj ljubavi nakon četiri godine: Ovo je pravi razlog razvoda Sindi Kraford i Ričarda Gira

 

Helena Kristensen & Majkl Hačins

foto: Profimedia

Prezgodni pevač australijske grupe INXS i lepotica koja je očarala svet u spotu "Wicked Games" zajedno su bili u vezi četiri godine. Pre Helene, Majkl je bio u dugogodišnjoj vezi s Kajli Minog koju je, po pisanju medija, obožavao. Helena je u to vreme bila na vrhuncu slave, baš kao i on. Bili su česti gosti glamuroznih žurki širom sveta i česta meta paparaca. Vezu je prekinuo Majkl, na iznenađenje svoje porodice; pogotovo oca, koji je izjravio da je šokiran što ostavlja Helenu zbog britanske voditeljke Pole Jets.

 

Klaudija Šifer & Dejvid Koperfild

foto: Profimedia

Lagerfeldova muza i poznati mađioničar bili su vereni punih šest godina. Veza je bila lišena skandala iako su bili prilično medijski izloženi. Upoznali su se na jednoj od njegovih predstava kada je Dejvid pozvao Klaudiju da mu se pridruži na bini i asistira u izvođenju trika.

foto: Profimedia

Karla Bruni & Erik Klapton & Mik Džeger

 

Ovaj ljubavni trougao je skoro narušio odnose između Erika Klaptona i Mika Džegera. Naime 23-godišnja Bruni je izlazila već uveliko s Klaptonom, kada ju je primetio Džeger. Klapton je tada navodno zamolio Džegera da se kloni njegove lepe manekenke jer je bio zaljubljen u nju. Džeger ga nije poslušao i on i Bruni su započeli strastvenu aferu.

foto: Profimedia

Da li smemo da napomenemo da je Džeger tada bio u braku s Džeri Hol?

 

Linda Evanđelista i Kajl Meklaklan

 

Veza poznatog glumca i manekenke potrajala je punih šest godina. Glumac to doba opisuje kao najbolju zabavu njegovog života i otvaranje sasvim novog sveta koji nije poznavao pre nego je sreo Lindu.

foto: Profimedia

Ona je u to vreme bila predvodnica supermodela, prekrasna kameleonka koja je bila poznata po promenama frizura i boja kose i diva stavu. Svi se sećamo njene izjave da se "ne diže iz kreveta ispod 10 000 dolara". Vezu su prekinuli jer su se udaljili, kazao je Kajl.

foto: Profimedia

Nije imao nameru da se ženi, a Linda se već prebacila na francuskog biznismena u čijem je naručju snimljena na jahti u Sen Tropeu.

 

Freedom! 90: Sve tajne sa snimanja nikada prevaziđenog spota Džordža Majkla iz ugla lepotice Kristi Turlington (FOTO, VIDEO)

 

Kristi Turlington & Ed Burns

 

Pre Eda, Kristi je tokom devedesetih imala kratku vezu sa jednim holivudskim lošim momkom (Kristijanom Slejterom) koja je potrajala godinu dana. Za Eda se i udala 2003. godine. Manekenka sada ima dvoje dece, ćerku Grejs i sina Fina.

foto: Profimedia

Zanimljivo je da se njena sestra udala za Edovog brata Brajana, sa kojim ima sina.

makonda-tracker