šuška se

Optužen je za nasilje, dobio je zabranu prilaska, ali... Aca Lukas i Sonja Vuksanović se pomirili?

0

Domaća štampa prenosi da se Aca Lukas vraća supruzi Sonji.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Pevač Aleksandar Vuksanović, odnosno Aca Lukas, navodno se pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

 

Par je objavio da se razvodi pre nekoliko meseci, zatim je Sonja prijavila da ju je suprug fizički napao, a sada Alo piše da se Sonja i Aca neometano viđaju uprkos zabrani prilaska koja je na snazi.

 

Zaplakao od ushićenja: Aca Lukas postaje deda (FOTO)

 

- Otišao je u Nemačku naprasno, da bi se na miru video sa Sonjom i da bi razgovarali o svemu. Možda je preterano reći da su partneri i ljubavnici, ali im je najvažnije da kćerka Viktorija provodi što više vremena sa ocem - navodi izvor blizak paru.

 

foto: Marina Lopičić

Lukas je početkom septembra priznao krivicu za fizički napad pred sudom, iako je rekao da nije napao suprugu. Dobio je zabranu prilaska na sto metara u trajanju od 18 meseci, koju očigledno ne poštuje.

 

Napokon se oglasila: Ana Sević rekla u kakvom su odnosu ona i Lukas

 

- Lukasu je sud odredio da ne sme da priđe Sonji, i on bi tu odluku morao da poštuje. Može da pokrene zahtev za obnovu postupka i na taj način navede sud da ukine odluku. To bi, međutim, značilo da mora da dokaže da ga je Sonja lažno optužila. Viđanje uprkos zabrani u formalno-pravnom smislu jeste kršenje zakona, ali ukoliko onaj ko ima pravni interes, što je u ovom slučaju ona, ne prijavi kršenje, tada nijedna institucija neće reagovati - objasnio je za taj list advokat Nebojša Milosavljević.

makonda-tracker