otvorena i jaka

Prvi intervju Marije Šerifović posle medijske bure: Ljubavi sam se nauživala – vreme je za realizaciju velikih planova!

0
Pored toga što svojim pesmama intrigira javnost, privatni život bivše evrovizijske pobednice oduvek je bio interesantan njenoj publici, a tako je bilo i pre dva meseca kada je objavljeno da je u vezi sa poznatom dizajnerkom enterijera.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Vlasnica jednog od najboljih vokala u Srbiji, Marija Šerifović (32), pre dva meseca našla se u epicentru medijske pažnje kada se spekulisalo da je u vezi sa dizajnerkom enterijera Elenom Karaman Karić. Nakon kraće medijske ćutnje, pevačica je u intervjuu za Story otkrila svoja osećanja, ali i na koji način je prošla kroz čitav taj period. Posle uspešnog koncerta u Zenici, trenutno promoviše pesmu Deo prošlosti i objašnjava da li postoji neki deo njenog života koji bi najradije zaboravila, ali i koliko je u ovog godini uživala u ljubavi.

 

Ovako iskren odgovor niste očekivali: Marija Šerifović konačno otkrila kome su posvećeni stihovi koji paraju dušu

 

Story: U poslednje vreme često se u medijima spekulisalo o vašoj emotivnoj vezi sa poznatom dizajnerkom enterijera, šta vas je najviše povredilo u tim intrigama?

 

- Ništa od toga nisam doživela kao intrigu niti sam povređena. Svako čuda za tri dana.

 

Story: Uvek ste bili otvorena osoba, recite nam šta je istina od svega što se pisalo?

 

- Potpuno se slažem s vama i kao otvorena osoba uvek znam do koje mere želim da neko postavljanja pitanja o mom privatnom životu.

 

Story: Delujete kao jaka i hrabra osoba, a kako izgledate kada vas neko povredi?

 

- Rekla bih da sam tada ponajviše besna, vrlo brzo i zgađena, ali nije mi teško da se odviknem od osoba koje su me povredile.

 

Izliv emocija Marije Šerifović o kojem će se dugo pričati: Ako uopšte znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe (FOTO)

 

Story: I vaša majka bila je upletena u celu situaciju jer su mnogi citirali njene navodne izjave podrške koje su bile vama upućene. Da li ste posebno osetljivi kada se neko meša u vaš porodični odnos?

 

- Verica me nikada ne podržava navodno i uvek je uz mene sto odsto. Ona je majka koja zna kada mi je potrebna podrška, ali i kako da je pruži.

 

makonda-tracker