U susret jubileju

Saša Matić: Porodica je moje najveće utočište

0
Pevač prepoznatljiv po baladama koje bude najdublje emocije, kaže da supruzi Anđi, koja mu je veliki oslonac, duguje zahvalnost zbog toga što nije poklekao pod teretom velike popularnosti i da mu je vreme provedeno sa najmilijima izuzetno dragoceno
foto: Dejan Milićević
foto: Dejan Milićević

Folk pevač Saša Matić (38) iza sebe ima veoma uspešnu godinu, u kojoj obeležava i deceniju i po karijere. Ponosan na sve što je do sada postigao, nastavlja da korača ka zacrtanim ciljevima, a najveću podršku na tom putu pružaju mu supruga Anđa (39) i naslednice Aleksandra (13) i Tara (9). Karijera bez skandala i doslednost sebi, upravo je ono čime je ovaj muzičar osvojio srce publike, koja uvek prepozna emocije koje on utka u svaki stih koji stvara. Takođe, nedavno je pobrao komplimente i za ekranizaciju numere Kada tonem, koja ima gotovo filmski scenario, a neki od kadrova snimani su u takozvanom srpskom Alkatrazu, zatvoru u Padinskoj skeli.

 

Dok promoviše novi singl, Matić se priprema i za koncert u Tuzli 18. novembra, kojim će obeležiće jubilej na estradi, a snimci sa onog beogradskog, održanog na Dan žena ove godine, zabeleženi su i na DVD-ju koji magazina Story svojim čitaocima poklanja u ovom broju. U intervjuu za naš magazin, Matić se priseća ovog nastupa, ali otvoreno govori i o svim izazovima s kojima se suočava kako bi svojoj porodici obezbedio srećniji život.

 

Story: Nedavno ste promovisali spot za numeru Kad tonem, čija je ekranizacija mnoge dirnula. Da li ste zadovoljni komentarima?

 

- U potpunosti, a meni je posebno zanimljivo i to moje novo iskustvo koje sam stekao prilikom snimanja u zatvoru, jer mislim da drugačije tamo ne bih ni mogao da kročim. Ponosan sam na to što sam neko vreme proveo sa ljudima koji tamo rade i s njima sam vodio duge razgovore jer sam veliki ljubitelj naših kriminalističkih emisija. Mislim da su momci koji rade u zatvoru jedva čekali da mi vide leđa koliko sam ih propitivao...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 582. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 11. novembra

 

 

Ne propustite

SAMO UZ STORY: DVD IZDANJE SAŠE MATIĆA – ARENA 2016

 

foto: Promo

U broju koji je u prodaji od petka, 11. novembra, potražite svoj muzički poklon Magazin Story sprema pravo iznenađenje za sve svoje čitaoce.

 

Uz broj koji će biti u prodaji od petka, 11. novembra, svi čitaoci dobijaju na poklon DVD Saše Matića s koncerta koji je ovaj popularni pevač održao u Beogradskoj areni 2016. godine. DVD sadrži čak 25 hit pesama, čije je izvođenje na koncertu publika horski ispratila. Ne propustite ovo izdanje, u čijem sadržaju će uživati svi poštovaoci kvalitetne muzike.

 

Obezbedite na vreme svoj primerak magazina s besplatnim DVD poklonom.

makonda-tracker