iskreno o svemu

Goca Tržan spremna za novi životni izazov: Želela bih da dobijem dečaka, ali najvažnije je da dete bude živo i zdravo

0
Pop zvezda otvoreno priča o aferama koje su je ponovo dovele u epicentar medijske pažnje
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pop pevačica Gordana Goca Tržan (42) stalno je u fokusu javnosti i htela to ili ne, često je na naslovnim stranama. Poslednja u nizu bila je u vezi s njenim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem (37). Protekle nedelje gotovo da nije bilo dnevnih novina i portala koji nisu objavili kako je on navodno uhapšen dok je krao prehrambene namirnice u jednom marketu u Pančevu. Spekulisalo se oko toga šta je bespravno prisvojio, kao i da je vrednost opljačkanih stvari iznosila oko 100 evra. Bivši suprug popularne pevačice do sada je pokušavao da se oproba u brojnim poslovima, ali nije mu polazilo za rukom da iskaže svoje talente. Često se pisalo i da ne izmiruje alimentaciju za ćerkicu Lenu (8) koju je dobio u braku sa pop pevačicom. Povodom ovog slučaja, nijedno od njih dvoje do sada nisu želeli da se oglašavaju u medijima.

 

Ipak, da je i pored svega toga srećna i zadovoljna, Goci se vidi na licu jer je uspela da svoj mikrosvet organizuje tako da sve besprekorno funkcioniše.

 

Goca Tržan preživela dramatičnu situaciju koju neće zaboraviti: Ovo je zaista jezivo! (VIDEO)

 

Posebno je ponosna na svoju ćerkicu Lenu, koja je odličnim uspehom završila drugi razred osnovne škole, a uveliko se priprema i za proslavu prve godišnjice braka sa Rašom Novakovićem (28). U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story, pevačica otkriva kako se osećala kada je iz medija saznala da je njen bivši suprug priveden, šta je pomislila kada je videla svoje paparaco fotografije u toplesu, ali i koji su joj planovi za ostatak leta i predstojeću jesen.


Story: Kakve su vas emocije obuzele kada ste čuli da je vaš bivši suprug uhapšen zbog krađe?


- Bila sam zatečena i jednostavno nisam verovala da se tako nešto desilo. Prvo, sumnjam da se to uopšte dogodilo, a drugo, to nije deo mog života i ne želim da me ljudi povezuju s njim jer mi već pet godina nismo u braku i sada sam udata za drugog čoveka.

 

Story: Jeste li se od tada čuli s njim telefonom? Šta vam je rekao?


- Nas dvoje ne komuniciramo.


Story: Jeste li znali da je on u lošoj finansijskoj situaciji?


- S obzirom na to da nismo u kontaktu, nismo razgovarali ni o njegovim eventualnim problemima.

 

makonda-tracker