Intervju

Skaj Vikler: Ćerka je moj mali superheroj

0
Muzičar, član rep trija Bad Copy i voditelj rijalitija Veliki brat Skaj Vikler govori zašto se sada oseća mnogo bolje nego kada je bio tinejdžer, otkriva na koji način uspeva da svojoj porodici omogući lagodan život i zbog čega planira putovanje u Japan
Foto: Story press


Story: Čitajući vaše intervjue, uočavamo kako ste maštoviti, ali i cinično nastrojeni kada je reč o odgovorima koje dajete. Postoji li neka tema o kojoj razgovarate ozbiljno? 

Story: Evo prilike da o porodici razgovaramo na vaš, zabavan način. Svesni ste okolnosti u kojima odrasta vaša ćerka, što je neretko i tema koju ismevate u pesmama. Jeste li na neki način zabrinuti?

Story: Kao jedan kreativan čovek, sigurno niste običan tata. Na koji način provodite vreme sa ćerkom i koja biste merila voleli da ona ponese iz kuće?

Story: Da li vam ona postavlja pitanja na koja ste prinuđeni da slažete kako biste ulepšali stvarnost?


Story: Kada govorimo o roditeljstvu, u jednom intervjuu nalazimo da ste priznali kako se vaš otac ženio nekoliko puta. Kao svedok takvog iskustva, kakva saznanja nosite?

Story: Verujete li u onu životnu mantru da čoveka stigne sve ono što je naglas govorio da ne želi da mu se dogodi?

Story: Uz vaše ime stoji da ste kompozitor, tekstopisac, producent, reper, kolumnista... U kojoj se od ovih zona osećate najkomfornije?

Story: Da se vi pitate, šta je ono što biste voleli da se pojavi na internet pretraživačima kada se ukuca vaše ime?


Story: Kada ste iskomponovali jednu pesmu koja je bila izvedena na Beosongu, istakli ste kako ste tom zadatku pristupili isključivo profesionalno. Da li sve radite na taj način, da ne kažemo kako posedujete kapitalističko-preduzetnički duh?

Story: Prvi rep mjuzikl na ovim prostorima pod nazivom Loša kopija života, izveden je pod vašim muzičkim patronatom. On vam je, kako ste jednom rekli, omogućio da ponovo budete tinejdžer. Jeste li zauvek ostali u tom uzrastu?

Story: Koliko često vam ljudi iz okruženja postavljaju pitanje: Da li ćeš se ikada skrasiti? Koje odgovore dajete na takve upite?

Story: Mogli bismo da pojasnimo momenat gde se u doživljaju vašeg lika i dela ide iz krajnosti u krajnost – od svestranog i priznatog umetnika do barabe koja se sprda sa ljudima. Kada ste kulturni, a u kojim situacijama nekulturni?

Story: Da li u sebi osećate anđela kojeg neprestano šokirate?

Story: Kao voditelj rijalitija Veliki brat, smatrate li da ste se dobro pripremili za taj energetski trošak?


Story: Jeste li negde napunili baterije pre toga?

Story: A inače, kada imate mogućnosti za to, kako birate destinaciju za odmor? Znamo da volite Durmitor.

Story: Da se vratimo na rijaliti. Šta osećate kao najveći izazov kada je reč o vašem angažmanu u okviru VB-a?

Story: Kada ste u spomenutom projektu bili kao takmičar, to vam je donelo određene benefite. Kako će se uloga voditelja odraziti na vašu karijeru?

Story: Rame uz rame s vama je Antonija Blaće. Kako vas dvoje funkcionišete mimo programskog protokola?


Razgovarao: Stefan Tošović
makonda-tracker