novi glossy

Miloš Biković: I kriminalci mogu da budu pošteni

0

Dok domaću publiku osvaja ulogom u ruskoj seriji „Hotel Eleon“, naš uspešni glumac govori o prvom poslu producenta i radu sa devojkom Aglajom Tarasovom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naredna godina, baš kao i ova na izmaku, svakako će biti zlatnim slovima upisana u biografiji Miloša Bikovića (29). Ovaj talentovani glumac koji živi na relaciji Beograd-Moskva snima bez prestanka - na ruskom, engleskom i srpskom jeziku. U martu ga očekuje premijera filma „Iza granice realnosti“, u kojem igra s Antoniom Banderasom. Sniman je na engleskom jeziku, tako da će biti distribuiran širom sveta. U novembru stižu „Mitovi“ s ruskom superstar podelom, a uskoro će biti emitovana i serija rađena za nacionalnu televiziju Rusije povodom stogodišnjice Oktobarske revolucije.
 

Posao vas je vratio u rodni Beograd gde ste se oprobali i kao producent?
- Ovde snimamo „Južni vetar“, film Miloša Avramovića o mirijevskom podzemlju, u kojem igram dilera heroina.


Miloš Biković: Ona je moj demon broj 1

 

Kako kao glumac pravdate jednog takvog negativca?
- Baveći se glumom, čovek se sretne s raznim likovima. Život je veoma nepredvidiv. I među kriminalcima možete da pronađete veoma poštene ljude. Teško je baš sva iskustva staviti u jednu fioku, to je i pogrešno. Na ovom svetu ništa nije samo crno ili belo. Zahvalan sam što sam glumac jer stalno mogu da učim posmatrajući život. Odavno nismo imali takav film o podzemlju i kriminalu a da je veoma šarmantan.

 

Snimate već nekoliko nedelja i konačno ste u istom kadru s Draganom Bjelogrlićem.
- Iako Bjela i ja sarađujemo skoro 10 godina, nikada nismo bili partneri na setu. Sada se desilo i to i veoma sam srećan.

 

Kakav je Banderas kao partner?
- Veliki je profesionalac i šmeker, ali prema kolegama drži neku distancu. Bio je junak mog detinjstva i često sam kao dečak maštao da ga upoznam. Želja mi se i ispunila.

NASTAVAK INTERVJUA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

makonda-tracker