da li je u pravu?

Emili Ratajkovski razbesnela svet stavovima o svom izgledu: Problem je u tome sam previše seksepilna

0

Jedna od najatraktivnijih glumica i manekenki na svetu požalila se medijima da je toliko seksi da joj to stvara probleme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna manekenka i glumica, koja se proslavila nakon što se 2013. pojavila u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines, jedna je od najpoznatijih žena na svetu. Ipak, to ne znači da je ona zadovoljna svojom karijerom. Kako je nedavno objasnila, ne dobija dovoljno ponuda za posao jer je - previše privlačna!

 

Uvek u korak s trendovima: 5 lekcija o stilu koje smo naučili od Emili Ratajkovski (FOTO)

Često mi se događa da kažu: Oh, ona je previše seksepilna. To antiženski stav, ljudi ne žele da rade sa mnom jer su mi grudi prevelike", požalila se Emili. "Šta nije u redu s grudima. One su prelepa, ženstvena stvar koja treba da se slavi. Koga briga?"

Očekivano ili ne, korisnici interneta razbesneli su se zbog ovakvog stava.

 

nogi od njih tvrde da je Emilin problem upravo to što misli o sebi kao o boljoj od ostalih, kao i da nije naročito dobra ni kao glumica ni kao manekenka.

 

Nije krila dečka, ali tri godine niko nije znao za njega: Upoznajte čoveka kojem muškarci širom sveta zavide do ludila (FOTO)

Ne, draga, niko ne želi da sarađuje s tobom jer si narcis bez talenta i mozga", jedan je od komentara koji je privukao najviše pažnje.

 

makonda-tracker