Između ljubavi i mržnje?

Snimak burnog bračnog života poznatog para procureo u javnost: Jedan od mnogih razloga zašto je pevačica zatražila i ZABRANU PRILASKA

0
Pop zvezda podnela je zahtev za razvod i optužila supruga za zlostavljanje. Snimak jedne od njihovih stvađa šokirao je javnost...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja članica grupe Spajs Grls, Mel Bi, razvodi se od dugogodišnjeg supruga Stivena Belafontea. Razvod para podigao je veliku prašinu u javnosti jer je proslavljenu pevačicu suprug navodno zlostavljao, te su česte svađe i nesuglasice usled te tvrdnje brzo "pale u tamu".

 

Iskrena ispovest Mel Si: Viktorija Bekam NIKADA nije bila Poš

 

Na internetu su se pojavili snimci iz rijaliti šoua "Mel B: It's A Scary World" nastali 2010. godine, koji su već tada mogli da pokažu probleme među supružnicima. U jednoj sceni, prikazana je svađa sada već bivšeg para koja je nastala jer je Stiven pokušao da poljubi Mel dok se ona izmicala.

Ti si jedno veliko, ćelavo, zahtevno dete", rekla mu je Mel nakon čega ju je on proglasio dosadnom.

Iako su pokušali da spasu brak terapijom, ipak nisu uspeli da "preguraju" razlike, niti je pevačica mogla da se izbori sa svojim nesigurnostima.

 

Ceo svet gleda u Viktoriju Bekam: Spajsica optužila bivše koleginice za zlostavljanje!

 

Sa druge strane, Stiven je tokom terapije priznao da je zavisan od seksa i da apsolutno ne podržava želju Mel Bi da se bavi muzikom.

makonda-tracker