Ovako je zavolela sebe

Ćerka slavnog glumačkog para o nesavršenostima: Jako sam bela, imam celulit i mogu da se ugojim od jedne kifle... (FOTO)

0
Ona je devojka o čijem telu maštaju pripadnice nežnijeg pola širom sveta. Važi za pojam lepote, ali prošla je kroz veoma težak period o kojem je sada konačno progovorila, ujedno i objasnivši kako je naučila da voli sebe.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka Kim Besindžer i Aleka Boldvina, Ajrlend, otkrila je kako se ugojila za šest konfekcijskih brojeva i pred celim svetom je progovorila o svojim nesavršenostima i tome kako je napokon zavolela sebe.

 

Đuskajući u donjem vešu objasnila je kako je doživljavala i kako doživljava svoje telo. Iako izgleda sjajno, priznala je da se dugo nije osećala dobro...

Ponekada mi je važno šta drugi misle i samu sebe obeshrabrim. Jako sam bela. Teško crnim. Imam celulit. Nisam sitne građe. Visoka sam oko 182 cm. Lako smšram, ali se ugojim od jedne kifle. Nosim brus 36D i imam veliku guzu. Imam salo na unutrašnjoj strani butina. I na spoljnoj strani. Ima ga i na prednjoj strani butina", piše ona.

Ćerka slavnog bračnog para pozirala potpuno obnažena! (FOTO)

 

Manekenka se dugo borila sa jo-jo efektom.

Od veličine 0 sam stigla do šestice, pa do veličine koju ne znam ni koja je, nisam jela, pa sam jela kutije od pice da bih se izgladnjivala, onda sam bila opsednuta vežbanjem u teretani, da bih posle jela gomilu kapkejkova.

 

Bila sam zbunjena, dekoncentrisana i gubila sam snagu. Moram da resetujem mozak i telo. Sada prihvatam ovaj surovi svet uz zrno soli i prihvatam sebe kakva jesam", piše Ajrlend.

Napokon je srećna i mentalno spremna na sve!

Naravno da bih mogla da radim malo više. Svi bismo mogli. Ili moraš da naučiš da zavoliš sebe pre nego što bilo šta možeš da uradiš", izjavila je.

Ona poručuje da i njeni obožavaoci treba da zavole sebe i vode računa o svom telu, a sama će se posvetiti sopstvenom.

 

I poznate dame kubure s težinom: OVO su njihovi recepti za brzo mršavljenje

Neću živeti na sokovima, neću se izgladnjivati i neću biti opsednuta svakim centimetrom svog tela. Nisam ekspert za fitnes i zdrav život. Bog zna da obožavam zamrznutu picu, ali znam šta sam radila u prošlosti da bih postigla svoje ciljeve i želim da ih podelim sa devojkama koje su u mojim cipelama", zaključila je lepotica.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker