da li je preterala?

Opet je uspela da zapanji sve: Anđelina zahteva od Breda Pita SULUDO visoku alimentaciju za izdržavanje dece... ili ne baš? (ANKETA)

0
Ne samo što slavna glumica ne odustaje od zahteva da ona bude jedini staratelj šestoro dece koje ima s bivšim suprugom nego od njega traži basnoslovnu alimentaciju, javljaju američki mediji.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izvor blizak bivšem paru otkrio je za magazin In Touch da Anđelina Džoli zahteva da joj otac njene dece čak 100.000 dolara svakog meseca.

To pokriva sve troškove njihovih mališana, a deo novca bi otišao i u njihov fond", objasnio je izvor.

Ni nova devojka, ni pomirenje s Anđelinom, ni uspešni filmovi: Bred Pit je ponovo nasmejan, a razlog je PREDIVAN

 

Američki portali pišu i da Bred ne odustaje od namere da on i Anđelina podele starateljstvo nad Medoksom, Šajlo, Vivijen, Paksom, Noksom i Zaharom.

 

foto: Profimedia

Takođe, on želi da se i finansijski stara o njima, ali želi da novac ostane isključivo u fondu dece, a ne da Džolijeva ima kontrolu nad njim.

 

Nova drama u životu Anđeline Džoli: Zaharina majka je ŽIVA i želi kontakt sa svojom mezimicom (FOTO)

 

Izvor je dodao se Anđelina nada da će razvod biti finalizovan u narednih 90 dana, kao i da će se u to vreme doneti konačne odluke u vezi sa starateljstvom i podelom imovine.

 

- Ipak, s obzirom na to šta sve ona zahteva, mala je verovatnoća da će se njihova pravna borba okonačati tako brzo - zaključio je izvor.

 

makonda-tracker