holivud zgrožen

Umesto da propadne, karijera mu je PROCVETALA: Brat Bena Afleka optužen za nešto užasno, pa nominovan za Oskara

0
Iako je pre sedam godina optužen za nešto neoprostivo, mediji proteklih meseci sve češće podsećaju na ono što nazivaju mračnom tajnom Kejsija Afleka.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac koji trenutno pobraja komplimente i nagrade zbog svoje uloge u filmu Manchester by the Sea našao se na listi nominovanih za nagradu Američke filmske akademije, i to za najbolju mušku ulogu.

 

Betmenovi fanovi rastužili Bena Afleka: Njegova reakcija na kritike će vas sigurno dirnuti (VIDEO)

 

On je već osvojio i kritiku i publiku svojim glumačkim darom, ali u trenutku dok iščekuje najvrednije priznanje mediji se sve češće bave njegovom prošlošću.

 

Pre sedam godina, naime, glumac je počeo da proživljava pravi pakao, nakon što je optužen za dva slučaja seksualnog zlostavljanja.. Mlađi brat Bena Afleka negirao je ove optužbe, ali mu mnogi nisu poverovali. Zbog toga je njegova nominacija za Oskara dočekana na nož.

 

foto: Profimedia

 

Jedna od onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog toga što se Kejsijevo ime našlo među imenima velikih umetnika današnjice je i glumica Konstans Vu, koja se tim povodom oglasila na Tviteru.

 

Dirljiva ispovest Dženifer Garner nakon razvoda od Bena Afleka: Ponovo bih mu trčala u zagrljaj

U redu, nije se kandidovao za predsednika. U trci je za nagradu koja predstavlja čast i čija je svrha da istraži dostojanstvo ljudskog iskustva, a mlade žene su ljudi. Odsustvo nagrade ne bi unizilo fenomenalnu glumu", istakla je Vuova. "Ja sam u ovom poslu jer su mi ljudska prava bitna i iza toga stojim."

Ona je dodala i da je to što se Aflek nagodio van suda užasno i da to što su optužbe povučene ne znači da se ti incidenti nisu dogodili.

 

makonda-tracker