Spreman i da uradi DNK test

Upoznajte folk pevača iz Turske koji tvrdi da je PRAVI OTAC popularne Adel: I njena intonacija u pesmama izgleda je genetička (FOTO)

0
Turski pevač Mehmet Asar iz Bodruma tvrdi da je on otac slavne pevačice Adel. Intrigantno je i to što je i ona sama ranije navodila da pored engleskog porekla, ima i turske i španske korene...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mehmet Asar je javnosti saopštio da je imao kratku romansu s Adelinom majkom Peni Adkins, kada je ova bila na odmoru u njegovom gradu u julu 1987. godine, prenosi makedonska agencija MIA i dodaje da je Adel rođena u maju 1988. godine.

 

foto: Profimedia

Dopali smo se jedno drugome i imali smo dvonedeljnu aferu. Ona je produžila odmor i vratila se u Englesku mesec dana kasnije. Potom je dolazila još dva puta u Bodrum i ostajala po ceo mesec", tvrdi Asar.

Adel: Izjava koja će oduševiti mnoge žene (FOTO)

 

On takođe smatra da određene crte kod Adel potsećaju na njega, ali da je "njena intonacija u pesmama izgleda genetička".

foto: Promo

Asar je pozvao Adel i njenu majku u tursko letovalište i istakao da je spreman da uradi i i DNK test, samo da dokaže da je u pravu. MIA navodi da je Adel u intervjuu iz 2015. navela da pored engleskog porekla, ima i turske i španske korene.

makonda-tracker