otvoreno pismo

Viktorija Bekam o braku sa Dejvidom: On više ne igra u prvom timu kao ranije, sad si ti ta koja je popularna!

0
Svako od nas ima poruku koju bi, kada bi mogao, uputio mlađoj verziji sebe. Ni Viktorija Bekam nije izuzetak...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Žena biznismen, dizajnerka, model i nekadašnja članica britanske pop grupe Spice Girls nedavno je za britanski Vogue objavila pismo koje je upućeno osamnaestogodišnjoj Viktoriji, prenosi Elle.rs.

 

Iako uglavnom mislimo da su životi poznatih savršeni i bez problema, oni su samo ljudi, kao i mi, i suočavaju se sa istim problemima, muče ih iste dileme i pitanja.

 

Viktorija Bekam priznala ono što je dugo mučilo: Moj mikrofon je uvek bio isključen...

 

Otvoreno pismo Viktorije Bekam prvenstveno je upućeno mladim devojkama koje se upravo sada nalaze na životnim prekretnicama, koje imaju problem sa samopouzdanjem i nesigurnošću.

 

Iste te probleme imala je i sama Viktorija, ko bi rekao. Sama priznaje da se dugo borila sa nesigurnošću i manjkom samopouzdanja, da je pravila greške zbog kojih se danas kaje, ali i da je vremenom naučila kako da se najbolje nosi sa raznim problemima koje život nosi.

 

Viktorija Bekam: Od vesele tinejdž zvezde do čelične lejdi modne industrije (FOTO)

 

Tako je u otvorenom pismu samoj sebi iz mlađih dana poručila: 

 

Nauči da slaviš svoje nesavršenosti. Ovo je ono što želim da ti kažem. Dozvoli svojoj koži da diše, nosi manje šminke i nemoj nikad da dozvoliš šminkeru da ti obrije obrve. Posledice su trajne. Stavljaćeš lak za kosu kao besna, ali će volumen svejedno da splasne vremenom. Iskuliraj se sa momentom – želim da mi kosa izgleda kao da sam izašla iz tunela u kojem duva vetar. Ovo bi isto trebalo da kažem – ostavi grudi na miru. Sve ove godine pokušala si to da porekneš – preglupo. To je znak nesigurnosti. Ceni ono što imaš.

 

Ona je u pismu opisala i brak sa Dejvidom Bekamom koji je prolazio kroz uspone i padove:

 

On više ne igra u prvom timu kao ranije. Sad si ti ta koja je popularna. I dalje ima onaj sladak osmeh. Čisto da znaš tražiće ti broj.

 

Viktorija i Dejvid Bekam: Ljubav koja je pobedila sve prepreke

 

Ono što je Viktorija zapravo htela da poruči kroz ovo pismo jeste da na kraju sve stvari dođu na svoje mesto, ma koliko nam se to ponekad činilo nemogućim i dalekim.

makonda-tracker