Iako je snimak amaterski, jasno se vidi...

Fanovi izveštavaju: Ovako sada izgleda Anđelina Džoli, odevena u crno od glave do pete, a pogled skriva iza velikih naočara zato što... (FOTO)

0
Slavna glumica Anđelina Džoli koja se trenutno nalazi "na nišanu" čitavog sveta zbog svog razvoda, viđena je dok je obavljala prazničnu kupovinu sa decom. Od ovog prizora mnogi su zanemeli.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli je sa decom obavljala prazničnu kupovinu u Los Anđelesu, a jedan fan krišom ju je fotografisao. Ove fotografije postale su viralne, i mnogi su od prizora u potpunosti zanemeli.

 

Ona ne popušta, svet zatečen: Bizarno malo vremena dozvoljeno je Bredu Pitu da provede sa decom za Božić... (FOTO)

 

Anđelina je vidno smršala, bleda je, neuredne kose, a oči je skrivala iza velikih tamnih naočara. Iako je snimak amaterski svet je zabrinut, jer se jasno vidi da uopšte nije dobro, te da joj je razvod posebno teško pao, i teže nego što iko od nas može i da zamisli.

 

Reakcije poznatih na razvod Breda Pita i Anđelina Džoli: Pa kako danas da odem na posao?!

 

Podsetimo, FBI je nedavno zatvorio istragu o Bred Pitu zbog navodnog nasilja nad usvojenim sinom Medoksom, ali borba za starateljstvo još traje. Anđelinin završni udarac je bio da mu za Božić dozvoli da samo četiri sata provede sa decom.

 

makonda-tracker