Staza slavnih bogatija je za zvezdu

Blejk Lajvli nije uspela da sakrije radost: Ponos je mala reč za ono što sam danas osetila (FOTO)

0
Glumac Rajan Rejnolds dobio je zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu, a svečanoj ceremoniji prisustvovao je sa suprugom i koleginicom glumicom Blejk Lajvli, i njihovo dvoje dece. Princezice bile su centar svačije pažnje, a Blejk je uz dirljivu fotografiju pokušala da opiše koliko je srećna i ponosna na svog talentovanog i zgodnog supruga...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rajan Rejnolds jedan je od najpoznatihij glumaca na svetu. Danas je dobio i zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu, što samo doprinosi činjenici da je gluma svakako bila njegov pravi životni poziv.

 

foto: Profimedia

Na svečanosti došao je u društvu najmilijih, sa suprugom Blejk Lajvli, ćerkom Džejms, i dvomesečnom bebicom čije ime još uvek nije poznato javnosti.

 

Najlepši par na svetu dobio drugo dete: Porodila se Blejk Lajvli!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Želim da se zahvalim suruzi, ona mi je sve. Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo. Uz tebe je sve bolje, podarila si mi dvoje divne dece..." tokom govora rekao je Rajan.

foto: Profimedia

Veliko hvala. Ovo je jedan od onih momenata kada čoveka treba uštinuti. Ali ne na onaj čudan, kao što je moja tetka imala običaj da radi", našalio se kasnije na Instagramu.

 

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Međutim, Blejk mu nije ostala dužna! Na njenom Instagram profilu osvanula je porodična fotografija uz samu zvezdu sa Staze.

 

Ovako zavodi Blejk Lajvli: Zbog ovoga nije samo Rajan Rejnolds opčinjen ovom lepoticom (FOTO)

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Ponos je mala reč za ono što sam danas osetila. Nema sumnje da si sjajan. Uvek si i bio, a sada imamo i fensi zvezdu koja to i dokazuje", napisala je uz slatku fotografiju slavna glumica.

makonda-tracker