neočekivano

Procureo u javnost: Prijateljica otkrila šokantne detalje o zabranjenom snimku Anđeline Džoli (VIDEO)

0
Šokantni video na kom glumica Anđelina Džoli otkriva iskustva koja je doživela dospeo je u javnost.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova", pričala je Anđelina delujući potpuno opsednuto "tajnim društvom".

 

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao deo rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imali tetovaže koje predstavljaju deo ceremonije, kao način žrtvovanja Satani.

 

Našla sjajan način da se uteši posle razvoda: Anđelina Džoli usvaja još jedno dete - čik pogodite odakle!

 

Na snimku se čuje i kako je Džolijeva priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to obezbediti karijeru i uspeh.

 

Video takođe otkriva da je Anđelina pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimak na sledeći način:

 

Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni... Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo neverovatno čudno. Videla sam kompromitujuće slike ljudi."

 

 

Dok Bred i dalje ne može da se pomiri sa razvodom, Anđelina uveliko krenula dalje: Da li je OVAJ holivudski šmeker ubrzao njihov rastanak? (FOTO)

 

Skandal oko razvoda Anđeline i Breda i dalje ne prestaje. Razne priče kruže, a šta je prava istina, još uvek nije utvrđeno.

makonda-tracker