I peva, i repuje, i pleše

Veća zvezda i od Kim Kardašijan: Sorry! Upoznajte NOVOG Džastina Bibera (FOTO, VIDEO)

0
Ova mlada zvezda, kojoj se smeši sjajniji uspeh od Biberovog, cenu slave je već počeo da plaća. Njegove obožavateljke često ne biraju sredstva da mu se približe...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džejkob Sartorijus je mladić koji je u 13. godini na Jutjubu veća zvezda i od Kim Kardašijan! Naime, njegovi video snimci su postali viralni pošto je koristeći jednu aplikaciju "otvarao usta" i tako "pevao", na plejbek. Danas na Jutjubu ima 1,6 miliona pratilaca, što je više od gospođe Kardašijan Vest.

 

Šokirao fanove: Džastin Biber otkazao druženje sa fanovima zbog depresije? (FOTO)

 

Džejkob je kasnije pokazao je i da ume da repuje, pleše, ali i da peva. Prvi video i sing mu se zove "Sweatshirt", a producenti predviđaju da će nadmašiti slavu Džastina Bibera.

Moji roditelji nisu mogli da brinu o meni, pa su napravili plan da me neko usvoji. Srećom, bio sam blagosloven da me usvoje najdivniji roditelji na svetu, moji mama i tata.

 

Imao sam detinjstvo o kakvom deca samo mogu da sanjanju.

 

Bilo je uspona i padova, ali na kraju dana, ne bih menjao svoj život nai za šta", rekao je jednom prilikom Džejkob.

 

A photo posted by Jacob Sartorius (@jacobsartorius) on

Nimalo ne iznenađuje što se izdanaku Biberčeta sviđaju Selena Gomez i Arijana Grande, sa kojima je Džastin Biber u prošlosti bio u vezama. Bez obzira što je Selena 11 godina starija od njega, a Arijana deceniju, on ne odustaje. Kada bude napunio 18 one će imati 28 i 27.

 

U junu ove godine njega je na Tviteru otkrio jedan koflikt.

Kao što možda znate, postoje lažne optužbe da sam od devojke tražio nepristojne fotografije. Naravno, ja sam dete i još učim i pokušavam da shvatim ko sam, pokušavam da budem što bolji.

 

Mogu da vam kažem samo da nikada od devojke nisam tražio da mi pošalje nepristojne fotografije. Dajem sve do sebe da ignorišem tračeve i dramu, ali ovo poslednje je sa društvenih mreža prešlo u medije", tvitovao je Džejkob.

Fejsbuk je na kraju presudio da je uvredljive poruke poslao neko ko se lažno predstavio kao Sartorijus.

Svim srcem sam uz devojku koja je primila ove nasilne poruke. To je sajber zlostavljanje i mora se preduzeti više toga što bi ga zaustavilo", napisao je ovaj poznati mladić.

 

A photo posted by Jacob Sartorius (@jacobsartorius) on

Celu situaciju je iskoristio da apeluje na sve da razgovaraju sa prijateljima i porodicom o bezbednosti na Internetu. Ipak, cenu slave je već počeo da plaća, jer njegove obožavateljke često ne biraju sredstva da mu se približe.

 

Drskost mu se obila o glavu: Džastin Biber pretučen zbog toga što je bio - nepristojan (VIDEO)

 

Nedavno je jedna devojka htela da se slika sa njim, ali umesto da pozira pred aparatom, udarila ga je po vratu i otrčala smejući se zbog toga što je uradila.

 

makonda-tracker