Postao romantik

Kanje Vest otkriva: Omiljeni deo tela Kim Kardašijan? Da, imam, to je... (FOTO)

0
Iako se Kim posvetila mršavljenju i ne može da dočeka trenutak kada će ponovo biti fit, njen suprug, reper Kanje Vest, obožava njeno telo!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanje Vest ne krije da je ludo zaljubljen u svoju suprugu Kim Kardašijan i da mu je sad, kad mu je rodila dvoje dece, još seksepilnija nego ranije. Iako se rijaliti zvezda mučila sa kilogramima i javno govorila koliko bi volela da smrša, Kanje kaže da je jednostavno lud za njenim telom. A posebno za jednim skrivenim delom...

 

Kim i Kanje su se našli na naslovnoj strani magazina Harpers bazar a reper je u intervjuu priznao da obožava kad se Kim slika naga.

Obožavam njene gole selfije. Sviđaju mi se oni sa strane, otpozadi, napred. Jednostavno volim da je gledam golu, volim golotinju", bio je iskren Kanje.

 

A svi su sumnjali da će potrajati: Kim Kardašijan i Kanije Vest proslavili 2 godine braka (FOTO)

 

On je dalje istakao da smatra da njegova supruga ima telo koje je ravno umetničkom delu i da bi bila prava šteta da ga ne pokazuje.

 

To bi bilo kao kada Adel više ne bi pevala", povukao je Kanje njemu jasnu paralelu.

A onda su ga pitali koji je omiljeni deo tela negove žene. I imao je spreman odgovor!

Moj omiljeni deo njenog tela je njeno srce. Umem da kažem da je to Kanjeovo srce, a oduvek su mi se sviđale i njene noge", otkrio je on.

 

 

makonda-tracker