nećete moći da zadržite suze

Kloi Kardašijan konačno potvrdila srećne vesti i rasplakala milione: Čekala sam, pitala se, ali Bog je sve vreme imao plan

1

Najmlađa od sestara Kardašijan podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fototgrafiju i ispovest zbog kojih su mnogi pustili suzu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Već nekoliko sedmica, američki mediji pišu da je tridesettrogodišnja Kloi Kardašijan u drugom stanju, a ni ona ni njen dečko Tristan Tompson nisu se oglašavali na tu temu. Sve do sad!

 

Kloi je, naime, objavila fotografiju svog stomačića i otkrila da je istina da će uskoro postati mama.

 

Kratka haljina + visoke štikle: Kloi Kardašijan pokazala trudničku figuru u najboljem izdanju ove sezone

 

- Moj najveći san se ostvario! Imaćemo bebu! Čekala sam, pitala se, ali Bog je sve vreme imao plan. Znao je šta radi. Trebalo je samo da Mu verujem i budem strljiva. Još uvek ne mogu da verujem da je naša ljubav stvorila život. Tristane, hvala ti što me voliš tako kako me voliš! Hvala ti što me tretiraš kao kraljicu! Hvala ti što činiš da se osećam lepom u svim fazama! Tristane, iznad svega, hvala ti što si me učinio mamom!!! - napisala je Kardašijanova u opisu fotografije.

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Ona je istakla da je upravo slavni košarkaš s kojim čeka bebu čitavo ovo iskustvo učinio čarobnim i da nikad neće moći da zaboravi koliko je divan bio prema njoj. Takođe, starleta je dodala da je ova srećna vest sve do sad bila tajna jer su budući mama i tata želeli da uživaju deleći je s porodicom i prijateljima.

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

- Ja sam tako zahvalna, uzbuđena, nervozna, nestrpljiva, prepuna radosti i uplašena odjednom! Ali ovo je najbolja mešavina osećanja koju sam u životu osetila - završila je Kloi.

 

1 / 10 Foto: Profimedia
makonda-tracker