sve je drugačije zamišljala

Nisu joj dozvolili ni da uđe u svoj dom: Mila Kunis otputovala u rodnu Ukrajinu - i provela se užasno

1

Američka glumica rođena je i do sedme godine živela u Ukrajini, a nedavno je, prvi put otkad je emigrirala, posetila ovu zemlju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako je glumica nedavno ispričala za magazin Net-a-porter, ona je sa svojim suprugom otputovala u Ukrajinu jer je želela da istraži svoje korene.

 

Lepotica rođena kao Milena Markovna Kunis napustila je rodni Černivci kad je imala svega sedam godina jer njeni roditelji nisu smatrali da ona i njen brat imaju budućnost u Sovjetskom savezu.

 

Nikad je ne viđamo ovako stilizovanu: Mila Kunis u izdanju koje ćemo kopirati i narednih jesenjih sezona

 

- Pre dva meseca sam posetila Ukrajinu prvi put otkad smo je napustili. Put je bio nezgodan. Postoji u vama neki deo koji želi da nešto osetite prema tom mestu, ali ja nisam osetila ništa. Kad smo sleteli, Ešton me je pitao osećam li nešto, a ja sam mu rekla: Ne, nema ničeg, dušo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ona je ispričala i da je potražila kuću u kojoj je njena porodica živela pre selidbe u SAD. Međutim, nije uspela da uđe u nju.

 

- Otišli smo do moje stare kuće jer smo želeli da je vidimo iznutra. Pokucala sam na vrata, a gospođa koja sada živi u njoj nije želela ni da mi ih otvori. Rekla sam joj da sam živela tu, ali ona nije želela da otvori vrata, nije je zanimalo. To je bilo veoma ponižavajuće - iskrena je Mila.

 

Mila, inače, tečno govori ruski jezik i njeno poreklo joj je veoma važno, pa je tako drugo dete nazvala - Dimitri.

makonda-tracker