ne potresa se

Devojčice, devojke i žene, učite od nje: Ovako Rijana reaguje kad joj kažu da je debela

1

Već mesecima se na društvenim mrežama vodi rasprava o tome zbog čega se lepotica s Barbadosa ugojila, da li je u drugom stanju i hoće li ponovo izgledati kao nekad. Sve do sad, ona je ćutala...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Rijani niko ne može da ospori da je prelepa, talentovana, da je žena koja ne ume da snimi lošu pesmu, da je veoma atraktivna čak i s ponekim kilogramom viška, ali i još nešto - da je uvek ponosna na sebe i ne dozvoljava da je loši komentari povrede!

 

Bolji odgovor na tračeve o trudnoći nismo mogli da dobijemo: Rijana konačno pokazala stomačić (FOTO)

 

Verovali ili ne, slavna pevačica, koja je poznata po tome što je veoma posvećena svojim obožavaocima, prati fan stranice koje su joj posvećene, pa je tako javno reagovala na jedan stari snimak i komentar. Naime, na snimku Rijana - tada vatrena crvenokosa - s prijateljicom Melisom kupuje nezdrave grickalice, dok Melisa govori: Vi je osuđujete, prestanite da je osuđujete.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Administrator ove stranice skrenuo je u opisu pažnju da svi koji nazivaju Rijanu predebelom treba da poslušaju Melisu, a ubrzo se oglasila i sama Rijana!

 

Jesu li zato prestale da se druže? Rijana uslikana kako razmenjuje nežnosti s bivšim dečkom svoje slavne drugarice (FOTO)

 

Pevačica je u komentaru napisala:

Neko me je nazvao predebelom?", i dodala nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

Dakle, dame, kada sledeći put neko da sebi za pravo da vas vređa zbog bilo čega što se tiče vašeg izgleda, nasmejte se i nastavite da radite ono što vas čini srećnima!

makonda-tracker