više nema sumnje

Poodmakla trudnoća ili višak kilograma? Ova haljina je potvrdila – Rijana definitivno krije stomak (FOTO)

0

Pre izvesnog vremena, američki mediji su javili da je poznata pevačica u drugom stanju, što ona nije ni potvrdila ni demantovala. Ipak, iako je poznata po prenaglašenom seksepilu, Rijana već nedeljama nosi samo predimenzioniranu odeću.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica koja je rado nosi kratke topiće i uske toalete u poslednje vreme preferira udobnost i uvek na sebi ima poveći džemper, majicu ili haljinu koja se širi ispod grudi. Pored toga, mediji su primetili da neretko krije stomak torbom kad naiđe na paparace, a sve to je podgrejalo priče da je u drugom stanju.

 

Neuredna kosa, bez grama šminke i sa 15 kilograma viška: Poznata pevačica ne liči više na sebe (FOTO)

 

Najnovije Rijanino izdanje koje je privuklo pažnju sedme sile jeste elegantna haljina koju je ponela na evropskoj premijeri filma Valerian And The City Of A Thousand Planets. Njen izbor za veče u Londonu bila je toaletas potpisom Đambatiste Valija koja ističe pevačicin dekolte i krije... sve ostalo.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Društvene mreže prepune su komentara da je Rijana ponela tipičnu trudničku haljinu, a njeni fanovi već slave dolazak naslednika ili naslednice na svet. Ipak, pevačica i dalje ne oglašava, a mnogi su primetili da je već mesecima nismo videli u bilo kom komadu kojim otkriva oblik svog stomaka...

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker