pokazala obline

Godine joj ništa ne mogu: Iako je zagazila u sedmu deceniju Vesna Zmijanac odabrala providnu crnu haljinu koja je savršeno istakla njenu novu liniju (FOTO)

2

Pevačica Vesna Zmijanac na snimanju novogodišnjeg programa svojim izazovnim stajlingom oduševila je sve prisutne...

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Od kada se pojavila na medijskom nebu Zmijančeva je važila za seks simbol, a sada skoro 40 godina kasnije ništa drugačija nije priča.

 

Vesna Zmijanac iako je već ušla u sedmu deceniju veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, a takođe dosta polaže i na svoju garderobu.

 

Tako je bilo i ovog puta kada se pevačica pojavila na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije, a niko nije ostao ravnodušan na Vesnin stajling.

 

Iako joj je karijera bila na pravom mestu sada se to promenilo: Vesna Zmijanac zbog unuke i ćerke otkazuje nastupe (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Vesna se pojavila kao prava svetska diva, obučena u crnu dugu čipkanu haljinu.

 

Mnogi su prokomentarisali da je pevačica izgubila i nekoliko kilograma a videlo se da je Vesna zadovoljna svojim izgledom jer celo veče nije skidala osmeh s lica i zračila je pozitivnom energijom.

 

Nakon toliko godina Vesna Zmijanac je progovorila o teškim trenucima: Pre Nikolije imala sam dva spontana pobačaja (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker