Prvi dani majčinstva

Otvoreno o porođaju: Kristina Radenković otkrila zbog čega je želela da se porodi nakon termina

0
Popularna voditeljka otkrila je da uživa u ulozi majke iako joj nedostaje "TV Slagalica", kao i zbog čega je želela da se porodi nakon predviđenog termina.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac
Kristina

Iskreno, želela sam da prebacim termin, najpre jer to znači da je beba dostigla punu zrelost. Drugo, trudnoća mi nije smetala i deveti mesec mi nije padao teško. Treće, probijanje termina je značilo da će Tara biti rođena u znaku ovna. Trenutno sam na porodiljskom, a kako sam uvek bila posvećena poslu, jako mi nedostaje 'Slagalica'. Ipak, majčinstvo je predivna stvar i uživam u njemu maksimalno", sa osmehom govori voditeljka.

Prelep doček Kristine Radenković kući: Ovako se čeka beba Tara (FOTO)

Plašila bih se za bebu da su krenule kontrakcije i da sam se prirodno porodila, jer je pominjan čak i vakuum. Da ne detaljišem, porodila sam se carskim rezom u spinalnoj anesteziji, što znači da sam bila sve vreme svesna i samim tim sam videla Taru odmah. Ona je baš velika beba, imala je 4.300 grama i bila je dugačka 54 centrimetra", otkrila je Kristina.

Odlično sam podnela carski rez, skočila sam iz kreveta pre isteka obaveznih 24 sata u vodoravnom položaju. Dobro podnosim intervencije.

Marija Kilibarda na simpatičan način čestitala rođenje deteta Kristini Radenković (FOTO)​​​​​​​

Kristina
Nikolu Radojevića

Prvo ime koje smo joj namenili vremenom je i prestalo da nam se sviđa, pa smo se odlučili za ime Tara. Ona svakog dana, u svakom pogledu sve više liči na oca", sa ponosom je ispričala Kristina.

makonda-tracker