trend koji ćete obožavati

Ova suknja preti da postane SVETSKI TREND broj jedan: Bezobrazan šlic zbog kojeg će svi gledati u vas (FOTO)

0
Suknja koju je prva ponela popularna glumica u prvi plan stavlja izvajane noge
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gvinet Paltrou ili vole ili mrze, ali dobar izgled niko joj ne može osporiti. Glumičin stil je zaista karakterističan, nežan, ženstven i sveden. Na godišnjoj svečanosti UCLA Mattel bolnce za decu u Kaliforniji glumica je blistala u all white izdanju.

 

Gvinet se pojavila u belom kompletu prekrivenom perlama. Kraći top naglašavao je njen vitak struk, a kako bi istakla noge Gvinet je odabrala suknju ispod kolena, koja ima dubok šlic sa prednje strane. Ovaj model suknje preti da postane vodeći hit leta.

 

Teksas suknja više nije modna prošlost: Top 3 kombinacije poznatih dama sa komadom koji se vratio na velika vrata (FOTO)

foto: Profimedia

Gvinet, majka Epl (12) i Moziza (11), izgleda zaista fantastično. Vitku liniju održava redovnim vežbanjem i uravnoteženom ishranom.

 

Iako su joj zamerali da svaki njen savet, od modnog, preko kozmetičkog, do nutricionoističkog, košta na hiljade dolara, za Gvinet je to ipak nešto više od pukog trošenja novca.

 

http://glossy.espreso.co.rs/moda-i-lepota/u-trendu/68031/za-sve-tipove-gradje-unikatna-suknja-bojane-rajic-koju-mozete-nositi-na-1000-nacina-foto

 

foto: Profimedia


Na listi njenih saveta ima i bizarnih preporuka, poput onih da parenjem vagine održava mladolik izgled intimnog područja, da se bivši partner najlakše preboli ako se brushalter spali, kao i da umivanje u činiji ledene vode (tačnije potapanje lica u nju) čini čuda za blistav ten. Ipak, ako je sudeći po njoj samoj, njeni saveti zaista deluju. 

.

makonda-tracker