Moda za poneti

Maksi haljina od čipke + kožna jakna su šik zajedno? Selma Hajek kaže DA! (FOTO)

2
Selma Hajek razoružala je svojim modnim odabirom, i još jednom pokazala svima koliki je ljubitelj mode...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trenutno se u Parizu održava nedelja mode, događaj koji je na jedno mesto okupio najveće trendsetere, piše Elle. S obzirom da je Selma Hajek pasionirani ljubitelj mode, a poznato je da njen muž poseduje Gucci, Yves Saint Laurent i Alexander McQueen, ne čudi nas zašto se u prvim redovima pojavila i lepa glumica.

 

foto: Profimedia

Meksička glumačka diva je došla na reviju McQueena u društvu svog supuruga, bilionera Fransoe-Anrija Pinoa, a njen izgled je oduševio mnoge. Za ovu priliku, Selma se odlučila za maksi haljinu od čipke, preko koje je obukla prelepu kožnu jaknu sa upečatljivim vezom i perlicama.

 

Obožavaoci su u čudu: Selma Hajek je danas lepotica, a pogledajte kako je izgledala pre 3 decenije

 

Lepa 50-godišnja glumica je izgledala kao prava fashion dama kada se pojavila odevena u dugačku bež haljinu od čipke, uz koju je uklopila crni kožni sa svetlucavom šnalom.

 

Preko nje, Selma je obukla kratku kožnu jaknu koja je pokrivena crnim šljokicama na ramenima i neobičnim prugama na okovratniku, i upravo ovaj komad je uspeo da začini celokupan look.

 

Kako bi njen izgled poprimio dodatnu dozu šika, zvezda filma "Frida" dodala je dugačku ogrlicu od crnih perli i klač torbicu, dok je kosu svezala u visok rep.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker