Odlično ukrojen model

Elegancija s daškom seksepila: Penelope Kruz nezaboravna u kostimu od polusjajne svile (FOTO)

0
Revija ovog prestižnog britanskog brenda već odavno spada u najiščekivanije revije, ne samo LFW-a, već kompletne Velike četvorke...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svakako, nije u onom vrhu gde su Dior, Šanel, Valentino, LV ali je odmah pored njih te samim tim vrlo posećena, piše Elle. Jedno je sigurno, na Londonskoj nedelji mode najjači prvi red imao je Barberi!

 

A post shared by Us Weekly (@usweekly) on

A poslednja revija Barberija je imala opak, moćni prvi red koji je predvodila kultna britanska manekenka Naomi Kembel kojoj su društvu pravile njena mlađa koleginica Suki Voterhaus i španska glumica Penelope Kruz.

 

Penelope Kruz ekskluzivno za Story: Svako je lep na svoj način

 

Iako smo među zvanicama primetili i Oliviju Palermo, Elenu Perminovu, Erin Okonor, Anu Vintur..., moramo da priznamo kako je ipak zvezda večeri bila lepa Penelope koja uvek uspe da zablista u elegantnom, seksi izdanju.

 

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on

Španska filmska diva je uspela da savršeno ukrojenim kostimom od polusjajne svile naglasi svoj seksepil i rasne obline blistajući u prvom redu revije. 42-godišnja Kruz je demonstrirala da - less is more, ukoliko imate odlično ukrojen model i detalj u vidu metalik nitni koje su poslužile kao dekorativna dugmad po reverima sakoa.

 

makonda-tracker