sve ume da nosi

Autfit koji je podigao mnogo prašine: Da li je ovo prikladna odeća za ženu koja uskoro puni 42 godine? (FOTO, ANKETA)

0

Jedna od najlepših žena u istoriji filma pojavila se na premijeri svog novog filma i sve oduševila izgledom. Ipak, mnogi su se zapitali treba li Teronova i dalje ovako da se oblači...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetska premijera filma Atomic blonde koja je održana u Berlinu privukla je mnogo pažnje medija jer se očekivala još jedna fantastična odevna kombinacija Šarliz Teron, jedne od vodećih holivudskih lepotica.

 

Dženifer je imala minđuše od 9,5 miliona dolara, a NIKO nije gledao u njih: Najlepši nakit na dodeli Oskara ponela je čudesna Šarliz Teron! (FOTO)

 

Ona ponovo nije razočarala modne znalce i svoje obožavaoce: pojavila se u neobičnom kompletu bele boje koji joj fenomenalno stoji. Reč je o topu u obliku brushaltera i suknji A kroja modne kuće Dior koji je otkrio njeno besprekorno izvajano telo.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovaj zanimljiv odabir kombinovala je s belim salonkama, a dodatnu notu glamura uspela je da ostvari moćnim crvenim karminom.

 

Iako je izgledala fenomenalno i ima bolje telo nego mnoge dvadeset godina mlađe glumice, mnogi korisnici interneta zapitali su se da li je prikladno da žena koja uskoro puni 42 godine i dalje bira ovako smele kombinacije.

 

 

 

makonda-tracker