Vratila se u top formu

Brza transformacija: Samo 20 dana posle porođaja Bar Rafaeli izgleda OVAKO (FOTO)

0
Poznata manekenka Bar Rafaeli postala je mama početkom prošlog meseca. Divne vesti odjeknule su čitavim svetom, dok je modni posebno iznenađen kako je malo vremena poznatoj lepotici bilo potrebno da svoju figuru dovede do savršenstva...
foto: Instagram
foto: Instagram

Bar Rafaeli postala je majka devojčice Liv početkom prošlog meseca. Izraelskoj manekenki nakon ovog divnog događaja nije bilo potrebno ni mesec dana da vrati nazad svoju liniju! Bar je dete dobila u braku sa deset godina starijim biznismenom Adijem Ezrom za koga se udala u septembru, a pre njega bila je šest godina u vezi sa Leonardom Dikaprijom.

 

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Čini se da je zgodna mama konačno našla sreću u ljubavi, a koliko je srećna uz supruga, Rafaeli rado podeli sa pratiocima na Instagramu. Ovoga puta Bar je objavila dve fotografije na Instagramu. najpre onu u bikiniju, a njena savršena figura došla je u prvi plan.

 

Radost zbog prinove: Porodila se Bar Rafaeli!

 

A pre nego što je pratiocima pokazala da je i nakon trudnoće uspela da zadrži figuru, Bar se pohvalila i fotografijom sa zgodnim suprugom, koja je nastala tokom zajedničkog izlaska.

 

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Inače, Bar Rafaeli je poput brojinih Viktorijinih anđela bila u vezi sa Leonardom Dikaprijom, ali umesto brakom, njihova šestogodišnja romansa se završila raskidom.

makonda-tracker