malo ko ju je prepoznao

Ako ste ranije mislili da je prelepa, sad ćete ostati bez reči: Slavna lepotica sve zbunila svojim novim izgledom (FOTO)

0

Da se na dodeli nagrada MTV VMA nije pojavila u društvu svog slavnog dečka, niko ne bi s lakoćom pogodio ko je zanosna lepotica!

foto: REUTERS/Danny Moloshok
foto: REUTERS/Danny Moloshok

 

Poznata je po gotovo obrijanoj glavi i plavoj kosi, a mnogima je zapala za oko i zbog ultraprovokativnih izdanja. Po mnogima sinonim za kič, Amber Rouz bi malo ko nazvao primerom uglađene dame i lepo odevene žene - sve do sinoć!

 

Romantične, seksepilne i elegantne: Izdanja poznatih dama na dodeli MTV VMA nagrada koja će se dugo pamtiti (FOTO)

 

Atraktivna starleta i bivša Viz Kalife i Kanjea Vesta zakoračila je, naime, na crveni tepih na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA nagrada u definitivno najlepšem izdanju otkad je znamo!

 

Iako je i ova haljina bila provokativna (providna i prekrivena mrežom), Amber je izgledala veoma zanosno i pristojno, ali ništa nije privuklo toliko pažnje kao perika koju je nosila.

 

Katastrofa do katastrofe: Modna izdanja na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA nagrada zbog kojih ceo svet umire od smeha (FOTO, ANKETA)

 

Ipak, ona je na neki način ostala verna neukusu po kojem je poznata - sve vreme je razmenjivala nežnosti s reperom 21 Sevidžom, a njegove ruke lutale su na mesta koja bi malo koja poznata dama dopustila da joj se dodiruju na crvenom tepihu.

 

1 / 4 Foto: REUTERS/Danny Moloshok

 

Čisto da vas podsetimo, ovako izgleda inače.

 

 

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

 

makonda-tracker