Dnevna doza inspiracije

Profesionalni šminkeri otkrivaju: Ovo su make up tajne slavnih holivudskih lepotica (VIDEO)

0
Fascinantne lepotice iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka su plenile svojom lepotom i elegancijom i imale su svoj omiljeni način šminkanja po kome su nam danas prepoznatljive.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Umele su da izgledaju seksipilno bez vulgarnosti i glamurozno, i u običnoj odeći i u skupim haljinama.Sve one su talentovane glumice sa dugogodišnjom uspešnom karijerom i svetski slavnim filmovima.

 

Elizabet Tejlor je poznata po svojim burnim ljubavima, osam brakova, od toga dva sa Ričardom Bartonom, po prelepim ljubičastim očima i humanitarnom angažmanu.Imala je liberalne stavove i družila se sa Majklom Džeksonom.

 

foto: Profimedia


Kod mejkapa karakteristične su njene obrve i svetlo crveni ruž. Ajlajnerom je naglašavala svoje magične oči.

 

Merilin Monro i dan danas pobuđuje veliku pažnju, svojim filmovima i svojim seksipilom. Bila je i više od toga, veoma osećajna i načitana osoba. Ostala je zapamćena i po svojim ljubavima i po svom tragičnom kraju.

 

foto: Profimedia


Poznata je po svojoj plavoj kosi i svežem izgledu koji je postizala i korišćenjem bele senke.

 

Odri Hepbern je ostala upamćena po svojim kultnim filmovima, burnom životu i humanitarnom radu. Imala je osoben, sofisticiran stil i veliku eleganciju. Jedan od njenih najpoznatijih filmova je Doručak kod Tifanija koji ju je i potvrdio kao modnu ikonu. Pre Sare Džesike Parker, ona je bila It devojka Njujorka zahvaljujući ovom filmu.

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker