osuševila javnost

Imam veštačke trepavice, iscrtane obrve i filere u usnama: Poznata blogerka razotkrila sve estetske korekcije (FOTO)

0
Beauty blogerka Đina Škeda koju na Instagramu prati više od 800.000 obožavatelja iznenadila je mnoge kada je iskreno progovorila o svojoj lepoti.
foto: Instagram
foto: Instagram

Iza savršenih jutarnjih selfija poznatih i slavnih skriva se mnogo truda, šminke i strateški pozicioniranog osvetljenja. To je dokazala i Đina Škeda koju na Instagramu prati više od 800.000 obožavatelja.

 

Nakon što je ova beauty blogerka objavila svoju fotografiju sa odmora u Kabu, mnogi su komentirisali njenu prirodnu lepotu.

 

Đinu je pak najviše dotakao komentar 19-godišnje Pejdž Metjus iz koja je rispostovala fotografiju na Tviteru i napisala:

 

A post shared by Gina (@ginashkeda) on

Kad bih ja probudila ovako lepa kao Đina Škeda bila bih najsretnija devojka na svetu, te dodala hashtag #naturalbeauty odnosno prirodna lepotica.

Brutalna prozivka popularne pevačice u kojoj će se prepoznati i pojedine dame sa estrade: Svuda silikonske usne i pokvareni zubi u KOMBINACIJI (FOTO)

Devojko, imam obrve iscrtane metodom micro bladinga, veštačke trepavice i filere u usnama. Čak ni ja ne izgledam ovako, ti si bez mane, odgovorila je na Tweet beauty blogerka i oduševila korisnike na društvenim mrežama svojom iskrenošću.

Ne samo da je otkrila da njena lepota nije sto posto prirodna, već je na taj način dala podršku devojkama koje se ponekad osećaju nesigurno u svojoj koži.

 

3 načina da izbegnete greške: Evo kako PRAVILNO naneti sjaj za usne i izgledati SPEKTAKULARNO

 

 

A post shared by Gina (@ginashkeda) on

 

makonda-tracker