lepota nije jeftina

Otkrivene SVE njene tajne: Kako je moguće da Dženifer Aniston danas izgleda IDENTIČNO kao pre 17 godina?

0
Sudeći po fotografijama Dženifer Aniston, lako bismo mogli da pomislimo da je sada 2000. godina. Ona je i tada izgledala skoro isto kao danas, kada ima 48 godina.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako se pitate kako je to moguće, evo kako: naporni treninzi, zdrava ishrana i milion kozmetičkih tretmana za koje je dala isto toliko novca.

 

Pogledajte koliko je glumica platila da zaustavi vreme.

 

Dženifer Aniston 100 posto nosi devojčicu: Majka Paris Hilton slučajno odala da je glumica TRUDNA?

 

Ishrana

 

Glumica, izveštavaju strani mediji, na ishranu troši oko 18.730 evra godišnje. Pre nego što je stekla planetarnu popularnost igrajući lik Rejčel u seriji Prijatelji, Dženifer Aniston nije bila ovako mršava. Preciznije, čak joj je i jedan agent rekao da nije dobila ulogu jer je bila punija (za standarde Holivuda).

 

foto: Profimedia

Dženifer kaže da joj je to pomoglo da obrati pažnju na užasnu ishranu jer je tada često jela pomfrit i slatkiše. Onda je krajem devedestih bila na Atkinsovoj dijeti, a zatim se priključila brojnim poznatim ličnostima koji naručuju gotove obroke prema receptu nutricionistkinje Keri Let Vajat. Glumica od 2001. godine jede iz Kerine kuhinje, a obroci na nedeljnom nivou koštaju oko 360 evra, što znači da godišnje samo za hranu izdvaja više od 18.000 evra.

 

Lice

 

Svež izgled lica košta, i to prilično. Od 2000. godine glumica redovno ide na laserske tretmane koji su praktično nehirurško zatezanje lica. Tretman košta oko 60 dolara, a preporučljivo je da se rade jednom mesečno, što je oko 690 evra godišnje.

 

Simpatična Dženifer takođe voli tretmane lica koji se rade pomoću dva štapa, od kojih jedan proizvodi pozitivnu, drugi negativnu struju, a koji zatežu kožu. Takođe, Dženi ide na tretmane ultrazvučnim talasima, pa je sve to godišnje izlazi oko 6.800 evra.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker