beauty editorijal

Tamara Krcunović: Magija prirodne lepote

0
Atraktivna glumica upečatljivih očiju i crta lica otkriva koliko je posvećena nezi lica i tela, da li je sklona eksperimentisanju i u kojoj meri posao kojim se bavi utiče na njen izgled u svakodnevnom životu.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Budući da je zbog prirode posla njeno lice često pod teškim scenskim make-upom, glumica Tamara Krcunović ističe kako se privatno gotovo uopšte ne šminka, a kada je reč o nezi, uvek bira preparate za hidrataciju kože. Osim toga, izbegava da provodi suviše vremena u kozmetičkim i frizerskim salonima jer voli svedeniji, ali jednako efektan izgled.


Story: Kako negujete kožu u hladnijim danima, koliko se vaši bjuti rituali razlikuju tokom leta i zime?
- To kod mene zavisi od raspoloženja i vremena koje imam da se bavim sobom, a ne od godišnjeg doba. Posle čišćenja lica, stavim neku dobru kremu, a s vremena na vreme koristim i maske koje hrane lice. Nikada ne kupujem skupe preparate, pronašla sam kozmetiku Jeunesse global koja pospešuje regeneraciju ćelija kože i može da se nabavi putem interneta.

 

Tamara Krcunović: Jedina pozitivna strana slave je što možete nekome da pomognete

 

foto: Petar Đorđević

Story: Uživate li u doterivanju i šminkanju?
- Baš zbog toga što sam zbog posla često našminkana, privatno to ne praktikujem. Uopšte nisam talentovana za šminkanje. Kada ipak odlučim da to sama uradim, uvek biram neke svedenije varijante. Ne volim preterano da se doterujem. Mislim da je dovoljna jedna stvar, ne morate u isto vreme da budete isfenirani, našminkani i da su vam nokti nalakirani. Ni u čemu ne treba preterivati. Pretenciozno mi deluje kada se neko trudi da izvlači sve najbolje iz sebe. To ne znači kako treba da idemo ulicom neuredni, ali mislim da su i mane lepe na svoj način i one svakog od nas čine posebnim.


Story: Volite li da eksperimentišete sa svojim izgledom?
- Kao klinka menjala sam boju kose, a to sada često radim i zbog uloga. Mislim da to nije dobro jer se na taj način kosa uništava, ali ukoliko uloga od mene traži promenu, uvek sam spremna na nju. Jedva čekam da se upustim u sve transformacije koje su vezane za posao.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Prepuštate li svoje lice, kosu i telo stručnim rukama profesionalaca?
- Sve doskoro uopšte nisam odlazila kod kozmetičara jer nisam imala probleme sa licem. Poslednjih meseci išla sam na tretmane za hidriranje kože i oni su mi veoma prijali. Kada je reč o kosi, trudim se da je ne feniram prečesto, jedino odlazim redovno na farbanje, jer mi je važno da imam odgovarajuću boju i da sam dobro ošišana.


Story: Koliko pažnje pridajete nezi tela i fizičkom izgledu?
- Nisam sklona porocima kao što su cigarete i alkohol, umem šest meseci da vodim računa o ishrani, a narednih šest da jedem šta god poželim.

makonda-tracker