Tajne lepote

Čitateljke Story portala otkrivaju: Ovo je krema koja koži pruža svu potrebnu negu!

0
Nakon što smo srećnim dobitnicama poklonili Vichy Idealia gel kremu za masnu kožu poželeli smo da od njih čujemo utiske nakon korišćenja, i da nam otkriju koliko je ova krema zaista imala uticaja na njihovu kožu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naše čitateljke prihvatile su izazov i prijavile se da među prvima testiraju inovaciju iz Vichy Laboratorije - Vichy Idealia gel-kremu, specijalno formulisanu za sve one koji se bore protiv masnog sjaja i znakova starenja.

 

Popularna zabluda kaže da se na masnoj i sjajnoj koži lica zbog visokog nivoa sebuma ne vide sitne bore karakteristične za prerano starenje. Zamolili smo naše čitateljke da zajedno sa nama razbiju ovaj mit, a nakon sedam dana korišćenja Vichy Idealia gel kreme koju smo im poklonili, postavili smo im nekoliko pitanja kako bismo saznali kakvi su njihovi utisci i da li su promene na njihovom licu sada vidljive.

 

Sve su složne u jednom - osnovna potreba njihove kože bila je hidratacija, a Vichy Idealia gel krema ovu potrebu je u potpunosti zadovoljila!

 

foto: Vichy

 

Većina dama koje su učestvovale u našem istraživanju potvrdila je da su prve promene na svom licu primetile oko 30. godine, kada su se pojavili prvi znakovi starenja, ali i prve bore, najčešće oko očiju i usana.

 

Na pitanje da li se na tim delovima stanje kože promenilo tokom korišćenja Vichy kreme, naše čitateljke otkrile su da su prve promene primetile već nakon nekoliko dana - njihova koža manje se mastila na problematičnim područjima, boja kože znatno je ujednačenija, a lice je glatko i mekano.

 

- Moja koža oduvek je masna na T-zoni. Koristila sam mnoge proizvode, ali većina njih je samo isušivala kožu. Oko 30. godine pojavile su mi se prve bore i mislim da je bio problem u nedovoljnoj hidrataciji kože. Imala sam pogrešno mišljenje da ću, ako ne mažem kreme, isušiti dovoljno kožu i ona se neće mastiti, zbog čega sam samo koristila losione. Međutim, mojoj koži je bila potrebna hidratacija, ali i nega. Proširene pore, depigmentacija kože i bore bile su sve vidljivije. Poslednjih nekoliko godina počela sam da uvodim i kreme za svoj tip kože, ali bez nekih vidljivijih rezultata. Zbog toga kada sam u vašem listu videla mogućnost da probam novu Vichy gel kremu upravo za ovakav tip kože, rado sam se prijavila. I to je verovatno najbolja stvar koju sam uradila za svoju kožu. Koža je matirana, nema više onog dosadnog sjaja, ali je i hidrirana, a sitne bore i depigmentacija izrazito su smanjene. Osećaj je prijatan i nema neprijatnog zatezanja. Nadam se da ću biti u mogućnosti da nastavim sa korišćenjem ove divne kreme. Zato hvala Story-ju i Vichy-ju na ovoj divnoj prilici - kaže Zuhra.

foto: Vichy

- Imam mešovitu kožu, koja je počela da se menja negde oko tridesete godine. Osnovna potreba moje kože je dobra hidratacija tokom celog dana. Vichy kozmetiku koristim dosta dugo jer mi kvalitet savršeno odgovara. Normalno je da se sa godinama pojavljuju i znaci starenja, pa je jako važan izbor odgovarajuće kozmetike kako bi se ti znaci ublažili. Vichy idealia gel krema ima takvu strukturu koja ublažava pojavu bora, i pomaže koži da se oporavi, da izgleda sveže, hidrirano i zategnuto. Moji utisci su fantastični i nastaviću sa korišćenjem ove kreme - zadovoljno kaže Marija.

 

- Imam mešoviti tip kože i u svojoj 30. godini primetila sam prve promene na svom licu - koža je postala gruba, bez mekoće i svežine. Zahvaljujući Vichy Idealia gel kremi stanje se znantno poboljšalo, koža je meka, ujednačene boje i sa manje nedostataka. Naravno da ću nastaviti sa korišćenjem ove kreme, koju sam već preporučila i svojim prijateljicama - otkriva nam tridesetčetvorogodišnja Ivana.

foto: Vichy

 

makonda-tracker