naučite trikove

Modni promašaji kojima nema pomoći: Greške u oblačenju zbog kojih izgledate deblje (FOTO)

0
Koliko god da vežbate i trudite se da izgledate fit, samo jednim postupkom upropastićete svoju figuru.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možete da idete u teretanu svaki dan, jedete zelene jabuke, trčite svako jutro, ali ako pogrešno izaberete odeću, pada sve u vodu.

 

Dakle, loš izbor odeće može da vas učini debljom. Isto tako,modni znalci znaju kako da upravo garderobom sakriju mane na telu.

 

Njihova prošlogodišnja izdanja još uvek ne možemo da izbijemo iz glave: Ove parove s nestrpljenjem očekujemo na Story celebrities only party-ju

 

Sajt Bright Side izdvojio je listu stvari koje će vam pomoći da izgledate zdravije i lepše, i to u roku od dva minuta.

 

1. Širi modeli šarenolikog desena vašu figuru mogu daučine debljom. Recimo, karirane suknje sa karnerima vaše kukove mogu da vizuelno prošire za nekoliko centimetara (što je odlično za mršavice, ali ne i za ostale dame). Birajte jednostavnije krojeve i desene.

 

2. Horizontalni print takođe proširuje figuru, bilo da su u pitanju pantalone ili bluza. Ako volite pruge, rađe birajte vertikalne - izgledaćete mršavije.

 

3. Mnogo nabora, ukrasa i suvišnih slojeva čini vašu figuru barem duplo većom! Pokušajte da birate jednostavniju odeću, čak i vertiklane pruge ili rajsfešlus na suknji vizuelno izdužuju figuru.

 

Uz samo 4 proizvoda do savršenog selfie look-a: Nauči da budeš #selfieready (VIDEO)

 

foto: Profimedia

4. Krupan print (npr. cvetni desen preko cele haljine) čini figuru širom, naročito struk. S drue strane oštar dekolte i prorezi na haljini mogu vizuelno da vas izduže. Cipele u jednoj boji, naročito nude varijanta (boja kože) definitivno izdužuju noge za nekoliko centimetara. To znaju sve poznate dame.

 

5. Čamac izrez može da stvori utisak da ste puniji nego što zaista jeste, s druge strane V izrez ima potpuno suprotan efekat - osim što je elegantniji, izdužuje vašu figuru. Mislite o tome kada sledeći put budete kupovali haljinu.

 

6. Kada je reč o horizontalnim prugama na odeći, najgure su one široke. Mnogo uži kukovi izgledaju u jednobojnoj suknji, nego u onoj sa širokim horizontalnim prugama jakih boja.

 

12 modnih trikova: Kako da uz malo novca izgledate kao milion dolara?

 

7. Boje su jako bitne. Recimo, devojka u bluzi sa crveno belim prugama, naspram devojke u identičnoj bluzi samo sa plavo belim prugama izgledaće šire. Dakle, jake boje su za mršavice.

 

 

makonda-tracker