Složićete se

Za devojke koje vole da su uvek u trendu, Anastasija Ražnatović deli super savete: Ovako izgleda savršen večernji stil (FOTO)

1

Mlada i atraktivna ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović uvek je u trendu, te vam neke njeni autfiti mogu često poslužiti kao primer, u trenutku kada nemate odgovor na pitanje - šta da obučem danas?

foto: Instagram
foto: Instagram

Ovom prilikom Anastasija Ražnatović predstavila je večernji stil u sopstvenoj režiji, a mnoge devojke složile su se istog momenta kada su videle šta je poznata lepotica odabrala.

 

Pogled preko ramena koji s nogu obara: Anastasija Ražnatović jednom fotografijom pokazala zašto čak i supermodeli mogu da joj zavide (FOTO)

 

Anastasija vreme u Crnoj Gori provodi uživajući u raznim aktivnostima, a za odlazak na večeru obukla je uvek trendi malu crnu haljinu. Ona otkriva ramena, ističe dekolte, te savršeno pristaje uz mejkap klasičnog tipa - crvene senzualne usne i suptilni cat eye.

Tasa, kako je članovi porodiče često zovu, podigla je kosu i u potpunosti istakla svoje lepo lice, te kratkom i jasnom porukom objasnila:

Crneve usne i mala crna haljina - savršeno za večeru."

 

makonda-tracker