Nevena Madžarević: Sve lepote kontrasta

0
Voditeljka emisije Bulevar B92 otkriva koja je njena najbolja investicija kada je reč o odeći, bez čega ne izlazi iz kuće i zašto je leto njeno omiljeno godišnje doba.
Nevena Madžarević, foto: Luka Šarac
Nevena Madžarević, foto: Luka Šarac

Less iz more ili MANJE JE VIŠE tri su reči koje najbolje opisuju moje poimanje mode. Trudim se da nikad nemam previše detalja na sebi, i tog pravila se držim.

Moj izbor najčešće su samo dve boje, ako se uopšte mogu nazvati bojama, CRNA I BELA, što se najbolje da primetiti na mojim haljinama.

TORBE I CIPELE moraju da budu kvalitetne, jer sve ostalo može da se iskombinuje, pa se u skladu sa tim i ponašam.

Leto je godišnje doba kada najviše uživam u garderobi.

Volim da nosim HALJINE OD BELOG VEZA koje upotpunjujem PANAMSKIM ŠEŠIROM i to je idealan stajling za plažu, ništa mi više od toga ne treba.

Kao i mnogima, i meni nikada nije dovoljno BELIH KOŠULJA. Nosim ih u svim prilikama, a u zavisnosti od toga da li ih kombinujem sa BISERNIM MINĐUŠAMA ili STARKAMA one dobijaju potpuno drugačiji izgled.

Kad smo već kod odevnih predmeta koji idu uz sve, ponosna sam na svoju prvu KOŽNU JAKNU, jer se ispostavilo da je to moja najbolja investicija do sada kada je reč o garderobi. Mada to znam da kažem za mnoge svoje stvari.

Prošle godine počela sam da investiram u ski-opremu, prvo sam kupila jaknu i kapu. I naravno da mi je palo na pamet da nije to možda malo preskupo, ali sam se brzo utešila rečenicom da je to investicija za nekoliko godina.

Uskoro će na red doći naočari za skijanje, a one za sunce su obavezne, bilo da je napolju sunce ili kiša. Bez SATA ne izlazim iz kuće. Istina, ne služi baš svrsi, ali služi modi, pa volim da ga uparim s odećom koju nosim.

Evo, i sada kasnim. Toliko o mojim modnim zapovestima!

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker