LJUBAVNI SAVETI

Neće pogledati nijednu drugu: 3 stvari zbog kojih će provereno poludeti za vama

0
Evo kako da ga naterate da "juri za vama"...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kad stvari krenu uzbrdo, muškarci se opuste i prestaju da se trude (jer su nas već osvojili), na šta žene reaguju strahom od odvajanja. Strah kod žena uzrokuje posesivnost, slanje prevelikog broja poruka, paničarenje i slično, na šta muškarac reaguje povlačenjem, jer ima osećaj da je u zatvoru. Umesto što stalno ponavljate istu grešku i terate ga od sebe, ako želite da se ponovno trudi oko vas, prebacite se na muški način razmišljanja.


Ovo nikad nemojte da mu priredite: 5 (ne)bitnih stvari koje se ipak računaju kao prevara

 

1. Ignorišite ga

 

Kada muškarci to rade, oni to ne rade namerno - jednostavno imaju stvari o kojima razmišljaju češće i prioritete koje smatraju važnijim od vas. Znamo da zvuči grozno, ali tako je. Umesto da ga molite za više pažnje, napravite nešto što ne očekuje - uskratite mu pažnju koju ste mu do sad davali. Ako se ne zapita, onda ionako više nije zainteresovan.

 

Prestanite da živite u zabludi: 5 sigurnih znakova da on ne želi vezu!

 

2. Radite stvari za sebe

 

Kada je počeo da vas osvaja, verovatno je osvajao ženu koja ima puno svojih stvari i malo vremena za njega. Sad kad ima vaše vreme, verovatno ima potrebu da se mnogo manje truditi jer zna da vas može imati kad poželi. Ako mu uskratite vreme i date mu do znanja da i dalje mora da se trudi ako želi da vas viđa, on će imati utisak da opet osvaja onu istu ženu koju je osvajao pre.

 

Ako ste dobri u krevetu, ovih 5 znakova će vas odati...

 

3. Dajte mu prostora

 

Umesto da stalnim druženjem pokušavate da vratite strast koju je nekad pokazivao, uradite suprotno - maknite se od njega i dajte mu prostor koji misli da želi. Većina žena bi na ovo gledala kao na početak kraja - ako muškarcu treba prostor, znači da više nije zainteresovan - ali to najčešće nije tako. Jednom kad oseti da ga ne držite na lancu, vratiće se na staro.

 

 

 

makonda-tracker