pitali su žene

Da li su duhoviti ljudi seksi: Koliko je smisao za humor važan za odabir parnera?

0

Dobar smisao za humor smatra se jednom od najvažnijih osobina kod potencijalnog partnera, i kod muškaraca i kod žena. Istraživanja pokazuju da je duhovitost, ipak, važnija ženama nego muškarcima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Želim dečka sa smislim za humor."

 

To govore sve žene, zar ne? Ali ako pitate komičara Gilberta Gotfrida, on kaže da mu se nikada nije dogodilo da smuva neku ili se ogrebe za seks na osnovu smeha - a to je i napisao u autorskom tekstu za jubilej američkog Plejboja. U stvari, on kaže da za trideset godina karijere nije uspeo nijednu da odvuče u krevet.

 

Čitaj pažljivo – ne sviđaš mu se, ne želi da bude s tobom i ništa to neće promeniti: Ako se muškarac ovako ponaša, obriši njegov broj odmah

 

Sve je objasnio kroz dijalog sa jednom od cura koja je "ooobooožavalaaaa humor Džerija Sajnfelda". Radoznalo ju je pitao da li bi spavala sa Džerijem Sajnfeldom zbog kojeg vrišti od smeha. "Oh, ne. Samo zato što mislim da je smešan ne znači da želim seks sa njim." - "A s kakvim dečkom bi volela da budeš? Kunem vam se, prva stvar koju je izgovorila bila je: sa onim koji ima smisao za humor."

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker