ako nema poverenja...

Razmislite da li svog muškarca treba samog da pustite na OVA mesta: 6 situacija gde je vaš partner sklon prevari!

0
Na nekim mestima i u određenim situacijama muškarci češće koriste priliku da malo švrljaju
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neki muškarci varaju iz hobija, neki jer samo žele da vide kakav je osećaj, a neki jer su se zaljubili… Koji god razlog bio, ovo su najčešća mesta na kojima to rade, barem tako oni sami tvrde.

 

Neki to rade na poslu, a neki u noćnom provodu. Najteža preljuba za ženu je ona koja počne zbog emocija, a ne kao afera koja je započela samo zbog seksa

 

 

1. Stan najboljeg prijatelja

Muškarci jedni drugima čuvaju leđa skoro u svim situacijama. Stoga ne treba da vas čudi da to isto rade i kada su u pitanju afere. To ne znači da najbolji prijatelj nužno odobrava preljubu, ali u većini slučajeva će "pomoći" svom prijatelju.

 

 

2. Društvene mreže

Preljuba nije definisana samo seksualnim odnosom, ona može biti i emocionalne prirode što mnogim prevarenim ženama pada teže nego afera koja je započela sammo zbog seksa. Poslednjih godina beleži se sve veći porast broja emocionalnih preljuba na društvenim mrežama, a Fejsbuk, Instagram i Tviter su takođe postala mesta na kojima muškarci traže ljubavnicu.

 

 

foto: Shutterstock

 

3. Teretana

Hormoni, znojava tela, uska i oskudna odeća , teretanu muškarci opisuju kao mesto na kom teško odolevaju prilici da prevare partnerku.

 

4. Momačko veče

Prema statistikama, trećina mladoženja se upusti u „malu“ preljubu tokom momačke večeri koju doživljavaju kao poslednju avanturu. Momačke zabave često uključuju i zajednički izlazak tokomk kog muškarci iskoriste priliku za kratku aferu na jednu noć.

 

foto: Profimedia

5. Posao

Rezultati brojnih istraživanja pokazali su da čak 40 procenata muškaraca ljubavnicu nalazi u poslovnom okruženju i najčešće varaju upravo na poslu. Stalna blizina i dostupnost su samo neki od faktora zbog kojih se to događa.

 

6. Noćni klub
Ludi noćni izlasci često se završe preljubom. Stručnjaci kažu da alkohol i nedostatak svetla dodatno "ohrabruju" muškarce u varanju svojih boljih polovina.

makonda-tracker