saveti

Odmah proverite profil: Ovih 5 stvari muškarci prvo gledaju na vašem Fejsbuku!

0
Momci se definitivno ne razlikuju mnogo od žena!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Fejsbuk je odlično mesto da vas on dobro odmeri, prouči, oceni, proceni, pokaže svojim prijateljima…što muškarci najčešće i rade – uostalom, kao i žene.

 

Biće da nema neke velike razlike u načinu na koji i muškarci i žene koriste društvene mreže ne bi li što bolje uradili “domaći zadatak”, tj upoznali potencijalnog partnera pre započinjanja veze. Možda je razlika u tome što muški više “pare oči” ženskim fotkama, a žene se više bave “detektviskim” poslom tj, otkrivanjem što više pojedinosti o njegovoj prošlosti.

 

Ako ovo radi, potpuno se ohladio: 4 znaka da on više nije zaljubljen u tebe (FOTO)

 

Ipak, evo šta najčešće muškarci rade na ženskim Fejsbuk profilima:

 

Gledaju letnji foto album

Nema boljeg načina da vide šta ih čeka nego da pogledaju nekoliko naših slika s letovanja. Ovaj album ima sve što mu treba: uvid u našu figuru, figure naših prijateljica i priliku da nas vidi bez šminke i fotošopa. Devojke, pažljivo s fotkama!

 

Dobro, staro uhođenje

Muškarcima danas nije teško da pratite aktivnosti žena – osim što statusima i fotkama dajemo do znanja gde se krećemo, tu je i omiljeni nam “check-in”. Nemojte se čuditi ako sretnete dečka koji vas muva na neočekivanom mestu, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost: Možda je jednostavno video gde se nalazite, i pojavio se.

 

Pobeći će glavom bez obzira: 4 užasne navike koje dovode do raskida veze

 

foto: Shutterstock

Pripremaju se za razgovor

Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je tvoja najdraža knjiga? Muškarci su kao i žene, pa će tako na Facebooku proveriti šta nas zanima, čime se bavimo, i neobavezno će ih ubaciti u razgovor. Ovo samo po sebi nije loše: bolje da se malo potrudi nego da nemate o čemu da pričate.

 

Bivši momci

Umesto da te pita o bivšima, možda jr sve lepo proverio na Facebooku. Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije. Proveravaće i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremi na malo ljubomore svaki put kada ti bivši “lajkuje” sliku ili status.

 

Ovih 8 rečenica ni po koju cenu ne smete reći drugarici koju je ostavio dečko!

 

Muški prijatelji

Tvoj najbolji drug za njega znači prijetnju koje se mora paziti, a svi muškarci koji su ti samo prijatelji, za njega su potencijalna opasnost. Svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude ljubomoran.

makonda-tracker