Razumevanje je najvažije

Raskid je neizbežan: 4 situacije u kojima ni ljubav ne pomaže

0
Kada se umešaju kilometri i dosadne sumnje, izgleda da ni ljubav ne može spasiti vezu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neki parovi su pravi srećnici pa uspeju da prebrode probleme bez obzira na to koliko su oni komplikovani, piše sajt Cosmopolitan.

 

Međutim za većinu ove 4 situacije su nažalost neizdžive i znak da je ipak bolje krenuti dalje.

 

15 lekcija koje svaka devojka treba da nauči NA TEŽI NAČIN

 

Veza na daljinu

 

Da se ne lažemo! Nijedna veza na daljinu nije laka, ali ni poželjna. Ukoliko ne znate kada će se situacija promeniti i konačno biti na jednom mestu, a ljubav stoji između vas, situacija je gotovo neizdrživa! Pitanje koje vam se često vrti po glavi je: "Kako da napravim, planove za budućnost, kada nema, pojma kada ćemo oboje biti na istom mestu?". I posle svega shvatite da će vaš happy end biti ustvari kraj vaše veze!

 

Karijera


Iako je ljubav najbitnija, morate od nečega živeti zar ne? Ako dodamo da ste jedan ambiciozan par, ne želimo da vas uplašimo ali to znači da će veza i ljubav uvek biti na drugom mestu. Ne kažemo da su takvi ciljevi loši, međutim neko će u tom odnosu izvući deblji kraj!

 

foto: Shutterstock

Nekompatibilnost


Vaš dragi želi decu što pre, ali vi trenutno niste spremna za tako veliku životnu obavezu. Česte prepirke i nezadovoljstvo su neizbežne jer različiti pogledi na svet kreiraju neizvesnu budućnost ili nikakvu. Zato su šanse za uspeh male, osim ako neko partnera ne popusti.

 

PRIMENITE ODMAH: 3 suptilna poteza zbog kojih će on misliti o vama ceo dan

 

Nesigurnost


Nesigurnost je jedan od glavnih razarača veza. Kao na primer sumnja da vam on uvek nešto radi iza leđa, flertuje sa komšinicom, ili se dopisuje sa nekim devojkama na Fejsbuku. Zapamti nećete se samo vi umoriti od stalne sumnje, već će i njega iscrpiti činjenica da se uvek mora pravdati.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:


11 znakova da si samo ti prava osoba za njega

Gospođica savršena: Ovo je devojka o kojoj svaki frajer mašta

4 načina da potpuno očarate muškarca


Idite od njega, dok nije kasno: 3 znaka da ste u vezi sa pogrešnim muškarcem

 

makonda-tracker