emotivni alarm

Prestanite da živite u zabludi: 5 znakova da je vreme za raskid

0
Kada s distancom razmišljamo o svojim prekinutim vezama, uvek se setimo trenutaka koji su nam nagovestili nadolazeće probleme zbog kojih smo naposletku završili ljubavni odnos. U nastavku pogledajte prema kojim znakovima već na početku veze možete prepoznati lošeg partnera.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Omalovažavanje

 

Posvađali ste se i partner vam je usred rasprave rekao da ste glupi? Trenutak ljutnje nikada nije izgovor za omalovažavanje ili korišćenje pogrdnih reči. Psiholozi kažu da takvo ponašanje ukazuje na nedostatak poštovanja.

 

Da li da ga pod hitno ostavite: 11 znakova da on prosto nije za vas

 

2. Neslaganja oko raspodele kućnih poslova

 

Partner od vas očekuje da sve radite sami, bez njegove asistencije i nema nameru da vam pomaže? U trenutku kada ćete napredovati na poslu ili dobiti dete to će postati nepremostiv problem između vas dvoje. Zbog toga ga morate rešiti na vreme jer će u suprotnom eskalirati i dovesti do trajnog nezadovoljstva.

 

3. Povezanost s bivšom partnerkom


Neki muškarci ostaju u dobrim odnosima s bivšim devojkama. Međutim, ako se ona redovno "uvlači" u vašu svakodnevicu i partner često priča o njoj, postoji velika verovatnoća da još uvek gaji osećanja prema njoj koja nisu samo prijateljska. Ako vam prisustvo bivše partnerke u vašem životu stvara nelagodu, obavezno razgovarajte s partnerom i pokušajte to da rešite jer ovakve situacije u vama mogu stvoriti veliku nesigurnost.

 

Dame ako se ovako ponaša, onda budite bezbrižne: Vi ste KRALJICA njegovog srca (FOTO)

 

4. Ignorisanje

 

Ako je partneru pretraživanje društvenih mreža važnije od razgovora s vama, onda je prešao granicu elementarne pristojnosti. Nikada ne bi trebalo da  se takmičite za pažnju partnera, a pogotovo ne na samom početku veze. Oboje bi u jednakoj meri trebalo da budete posvećeni jedno drugom jer se jedino tako može razviti zdrav odnos.

 

Manipulacija koja će ga omađijati: Uradite ovo i poludeće za vama

 

5. Retko ste zajedno

 

Obaveze uvek diktiraju koliko ćemo vremena provoditi s partnerom i naš ljubavni život često pati zbog posla. Međutim, ako vaš partner ima mnogo slobodnog vremena na raspolaganju, ali ne želi da ga provodi s vama i radije bira društvo drugih ljudi, možda bi trebalo da se zapitate jeste li uopšte na listi njegovih prioriteta.

makonda-tracker