LJUBAVNI SAVETI

Jedna će vam možda biti neprijatna, ali nećete se pokajati: Ako mu na prvom sastanku kažete ove 4 stvari oduševićete ga zauvek

0
Prvi sastanci su uglavnom neugodni, a sve zarad boljeg utiska. Kako se ponašati, kako se obući i na kraju - o čemu razgovarati. Puni smo nedoumica, jer se sve može završiti odlično, ali i katastrofalno.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nudimo vam 4 teme kojih se možete držati kako biste ostavile što bolji utisak, a sve ostalo je na vama.

 

Kako da znate da imate posla sa zrelim muškarcem: Ovih 8 stvari NIKADA neće uraditi

 

Pričajte o putovanjima, ne o filmovima

Istraživanje Ričarda Vajsmana pokazuje da je manje od 9 posto parova, koji su na prvom sastanku pričali o filmovima, bilo zainteresovano za drugi sastanak, dok je za ponovno druženje bilo zainteresirano 18 posto onih koji su pričali o putovanjima. Razlog je to što prilikom priče o putovanjima otkrivamo mnogo više o sebi i dajemo šansu osobi da nas puno bolje upozna.

 

Nije samo stvar u temi

Stvar je i u načinu na koji pričate. Ako pričaš previše i ne daš sagovorniku da dođe do izražaja, manje su šanse za ponovno viđenje, a isto važi i ako pričaš premalo. Treba naći granicu na kojoj niko ne dominira i truditi se da oboje budete jednako zastupljeni u razgovoru.

 

Ne nasedajte na ove fore: 6 laži kojima se muškarci služe u krevetu

 

foto: Profimedia

Otkrijte tajnu o sebi

Istraživanja pokazuju da otkrivanje neke svoje tajne stvara puno jaču povezanost od generičkih razgovora. Naravno, to ne sme biti preterano važna tajna, jer će imati suprotan efekat, ali ako oboje podelite neki detalj o sebi, koji nije baš svima poznat, utisak će biti mnogo jači i dugotrajniji.

 

Ovakva žena je san svakog frajera: 7 stvari kojima ne može da odoli nijedan muškarac!

 

Odaberite kontroverzno umesto dosadnog

Ako razgovor prirodno ne teče onako kako biste hteli, nipošto nemojte pokušavati da spasite stvar pričanjem o već prožvakanim temama. Odaberite temu koja je kontroverzna - naravno, postoji šansa da ćete se posvađati, ali i to je bolje nego da sa sastanka odete bez ikakvog utiska.

makonda-tracker