Budite sigurne u sebe

Želite ga samo za sebe? Ove 4 stvari ne smete da radite u vezi

0
Jedno veliko NE u svakom odnosu...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Muškarci nisu komplikovana bića, ali da nam i te kako komplikuju život. Taman kada pomislite da ste ga uhvatile i smirile i da možete da uživate u toj idili, on raširi krila i želi da odleti u drugo gnezdo.

 

7 neobičnih znakova koji otkrivaju da je vaš partner dobar u krevetu


Koliko god da ste zaljubljene predstavljamo 4 stvari koje nikada ne smete raditi u vezi ukoliko želite ljubav i poštovanje od njega, piše sajt Cosmopolitan.

 

Uvek se javljate prve


Muškarci stalno potenciraju kako vole kad žena napravi prvi korak. Međutim, ne shvatajte te priče bukvalno. Iako prija kada žena napravi prvi korak, kako u seksu tako i u javljanju, ne mora to da bude praksa. Pretpostavljate šta je ishot takvog ponašanja - on lenj i ušuškan, vi nesrećne i usamljene.

 

Mali nevaljali trik: Zbog ovoga će svaki muškarac poludeti za vama

 

Pospremate za njim


Naravno da ne mora oprati baš svaki tanjir koji je koristio, ali ako naviknete frajera da u vama osim cure ima i kućnu pomoćnicu, vašoj vezi se ne piše dobro.

 

foto: Shutterstock

Finansijski ga pomažete


Bez obzira na to da li su računi, namirnice, piće u pitanju kulturno ste se ponudile da platite. Lepo od vas! Međutim, ne dozvolite da ovo preraste u praksu. Svako mora da se brine o svojim finansijama i problemima! Sasvim je ok da ponekad častite partnera, ali naravno sve u granicima normale i dokle god ne štetite budžete.

 

Jednostavno ne mogu da sakriju: Ovako muškarci pokazuju da ste im neverovatno seksi!

 

Menjate se


Svaka osoba se u vezi malo promeni, ali u osnovi ostaje ista. Ako imate dečka zbog kojeg se menjate u smeru koji vam se zapravo ne sviđa, razmislitw da li vredno izgubiti sebe zbog njega. Mi smatramo da nije!

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:


9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u vezi

Preti im samoća: Ovih 5 tipova devojaka teško pronalaze ljubav

Uz pomoć ovih 11 stvari možete da vrtite svakog muškarca oko prsta

7 razloga zašto ti još uvek šalje poruke, iako ga ne zanimaš


5 razloga zašto će on raskinuti vezu iako je zaljubljen
 

makonda-tracker